Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nuudny

DLaczego ludzie na tym forum piszą jako goście? Co im to daje?

Polecane posty

Gość nuudny

No bo spójrzcie - jak ktoś się zarejestruje to (chyba) każdy może wejść w jego profil i zobaczyć wypowiedzi, one zostają, jest po prostu stałym użytkownikiem, a taki gość z pomarańczowym nickiem? Nie dość ,że każdy może się podszyć to do tego jak coś napiszesz, to i tak idzie zaraz w niepamięć. Co więc ludziom to daje, skoro i tak nikt ich nie skojarzy przy kolejnym pytaniu?

Pytanie powinno byc chyba postawione odrwotnie "co daje ludziom pisanie pod czarnym nickiem?" Na kafe nie ma takiej opcji, zeby na profilu czarnego nicka, zobaczyc, w jakich tematach sie udzielal. Kafeteria jest forum, i z samej definicji, jest miejscem, w ktorym ludzie wyrazaja swoje opinie na rozne tematy. I wiekszosc z tych ludzi wchodzi tu pierwszy i ostatni raz w zyciu, a inni nie maja potrzeby byc rozpoznawalnymi. Wiecej korzysci ma sie piszac na pomaranczowo, bo mozna sie wypwiadac swobodnie, nie bedac postrzeganym przez pryzmat swoich poprzednich wypowiedzi. Zreszta, osoby z czarnymi nickami, takze pisza na pomaranczowo, kiedy to ich poglady w danym temacie nie pasuja ich zdanie do ich kafeteryjnego "image"....

Gość sorrry aleeee
no pomysl jeleniu. chyba po to by zachowac anonimowosc, nie? ja bym np nie chciala, zeby ktos wyciagal i czytal moje wypowiedzi sprzed roku :o

Gość anonimowosc to jest to
ja wlasnie nie lubie byc zapamietywana.