Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem z oczkiem mamy

żółta wydzielina z oka u 3-latki

Polecane posty

wlasnie odebralam corke z przedszkola. zauwazylam, ze ma w oczku wydzieline. usunelam chusteczka i przyszlysmy do domu. teraz patrze i widze, ze powieki na oczku sa lekko opuchniete, a wydzielina pojawia sie co chwile. przecieram oko sola fizjologiczna, ale martwie sie. rejestracja u mnie w przychodni juz nie czynna.zastanawiam sie czy szukac lekarza, ktory dzis przyjmie ja prywatnie. czy kogos dziecko mialo cos podobnego?

Gość nie marudź tylko raz dwa
zapalenie spojówki. Warto wybrać się do lekarza zapisze lek i raz dwa pomoże. Póki co przemywaj oko i staraj się aby dziecko nie zatarło i drugiego oka.

Gość twoje..........
dziecko ma prawdopodbnie zapalenie spojowek na tle bakteryjnym ( ropa ) - idz do pediatry a jesli juz na pozno to jedz na pogotowie dzieciece ( tam tez jest okulista tym bardziej ze dzis piatek )

Gość twoje..........
dodam ze bez antybiotyku ( kropli ) sie nie obedzie

Gość 0908ja
typowe w przedszkolu, po kropelkach szybko mija.Jutro rano pewnie będzie problem z otwarciem oczka

dziekuje za odpowiedzi. bylismy na pogotowiu. mamy krople z antybiotykiem, ale i tak dzis rano byl problem z otwarciem oczka. jak dlugo sie to leczy???

Gość spokojnie musi potrwać
chwilę. Stosuj lek a będzie coraz lepiej.