Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy lepiej tak czy tak...

czy mozna nie umiescic miejsca pracy w CV?

Polecane posty

kiedy ludzie nie umieszczaja miejsca pracy w CV?

Gość katoliczek
ja nie zamieszczam ze wzgledu na to ze huj ich to obchodzi.Pisze kłamstwa bo i tak nigdy tego nie sprawdzają:D:D:D:D Raz napisalam ze skonczylam wyzszą szkole zarządzania.Kurwa i co???? I o dziś pracuje jako zastępca dyrektora a kurwa zielonego pojęcia nie mam o niczym. Wazne ,że dobrze ściemniam-glupio sie uśmiecham do wszystkim i udaje madrzejsza niz jestem.Jaja -nie?!:D:D:D

Gość mozesz nie umieścić
tylko po co? moim zdaniem takie cv traci na atrakcyjności. jak nie chcesz umieszczac to tam gdzi normalnie jest nazwa firmy wpisz opis rodzajowy

dziekuje za odpowiedz. A jesli pracodawca mi nabruzdzi przed nowym pracodawca ?

masz w sumie racje:( :) dzieki jeszcze raz 🌻

Gość simian raticus
CV - Całuśne Vitaminy! :classic_cool:

Gość dajta spokoj
też się zastanawiam czy nie lepiej wyjść na osobę bez doświadczenia,niż wpisać co się robiło...Ja np pracowałam w Tesco na kasie i rozdawałam Metro i boję się,że aplikując na jakieś,powiedzmy "ambitniejsze" stanowisko nie będę z góry skreślona za prace,jakie wczesniej wykonywałam? A do koleżanki z góry-na pewno nie zaryzykowałabym i nie wpisała czegoś,czego nie ukończyłam.Miałaś zwyczajnego farta,że tego nie sprawdzili,ale wierz mi-często sprawdzają i nie wiem,czy nie można mieć z tego powodu kłopotów z prawem.

Gość o matko jedyna - zupełnie jak
przecież i tak się dowiedzą że tam pracowałaś, bo będzie kontynuacja ubezpieczenia :(

oczywiście, ze można...ja pomijam większość krótkotrwałych moich "przygód" zawodowych od momentu, jak w jednym miejscu odmówiono mi przyjęcia tłumacząc to zbyt częsta zmianą pracy przeze mnie...

co to jest krótkotrwały okres zarudnienia? czy 6mieś to krótko, 10mies, rok?

przecież i tak się dowiedzą że tam pracowałaś, bo będzie kontynuacja ubezpieczenia kontynuacja jest jesli chodzi o okres wyczekiwania na chorobowe i to wtedy gdy nie ma sie 10letniego okresu ubezp.obow. tylko

Gość do smieszkann
i-------------------------

Gość asgnbibgiugrgse
W cv powinno się umieszczać jedynie te miejsca pracy, z których wyniesione doświadczenie ułatwi nam pracę w nowym miejscu. Nie ma żadnego przymusu, żeby pisać w cv to, że pracowałaś np. przy rozdawaniu ulotek. Byłoby to wręcz śmieszne, gdyby ktoś aspirujący na stanowisko załóżmy farmaceuty wpisał w doświadczeniu: praca na kasie w tesco.

Gość 678987678909876
a co w tym smiesznego ze ktos nie jest leniem i pracował w tesco juz gorzej miec 2-3 letnia przepasc miedzy pracami :|

Gość asgnbibgiugrgse
tylko, że praca na kasie to dla pracodawcy tak samo jak 2-3 letnia przepaść. Taka sama przerwa od umiejętności, jeśli chcesz pracować na stanowisku nie związanym z handlem.

Gość 678987678909876
oczywiscie dla wsyztskich pracodawców widac ze wsyztskoe wiesz;|

Gość do smieszkann
o, jakie konkretne wpisy :D jak żadko kiedy na kafe :)

Gość a jesli nie ulatwi....
W cv powinno się umieszczać jedynie te miejsca pracy, z których wyniesione doświadczenie ułatwi nam pracę w nowym miejscu. a jesli nie ulatwi? znaczy na dwoje babka wrozyla co do tego czy ulatwi?

Gość paulla

Mysle ze lepiej jest jednak umiwscic. W ogole wejdz sobie na szybkiecv, to bardzo fajny kreator