Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ika ika ikaa

Tak bardzo się boje... Doradzcie...

Polecane posty

Gość Ika ika ikaa

Mam 24 lata, w swoim życiu miałam kilku facetów, jednak związki trwały dość krótko, ostatni związek, który zakończył się rok temu trwał najdłużej- ponad rok czasu. Niestety bardzo skrzywdził mnie ten chłopak, byłam oszukiwana przez wiele miesięcy- o czym dowiedziałam się po pewnym czasie, chłopak mnie zdradzał, dowiedziałam się , że traktował mnie jak zapychacz czasu i materiał na stały sex. Bolało. W zasadzie wyleczyłam się z tego, jednak zadra w sercu została i mam wrażenie , że nie potrafię zaufać żadnemu facetowi, boję się związków. PANICZNIE. Mam myśl, że nie chce sie w cos wpakowywac, skoro i tak bede potem cierpiec i kolejny (przykladowo) rok stracę na kogos nieodpowiedniego. A nie jestem juz nastolatką, coraz czesciej mysle o zalozeniu rodziny itp, ale... Wlasnie jest ogromne ale, boje sie zwiazku. Poznalam jakis czas temu bardzo fajnego kolege mojej kolezanki, on tez podobno sie mna zainteresowal. Nawet probowal jakos sie ze mna spotkac, poznac mnie blizej, jednak ja swoim ogromnym dystansem dalam mu do zrozumienia , ze mam go gdzies. Kurde, sama to schrzanilam, a ten chłopak naprawde wydawal sie byc fajny. :(

Gość Ika ika ikaa
Nikt nic nie odpisze..? wiem , że długi post, ale może ktoś miał podobnie?

Gość tez tak mialam.............
tez tak mialam przez jakis czas od zerwania ze swoim bylym ktory mnie powaznie zranil, ale w koncu sie przelamalam i bylo juz ok