Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie znajde przyjazni

MOJEJ koleżance chłopcy proponują przyjaz i tylko przyjazn a mi ??! awantury cia

Polecane posty

ciągłe... niby 2-3 chciało sie kolegować ale pourywał sie kontakt, jeden wprost mi napisał że nie chce mu dac dupy to nara :o a wczesniej że nie moze zniesc ciśnienia ;/ olałabym takiego chama ale normalnie bywał też fajny, gadało nam sie na poziomie... dwaj pozostali jeden to zwykły ruchacz zobaczył ze mu nie popuszcze i nagle przestał sie odzywac juz mi nawet nie zalezy a 3 to najwiekszza porażka bo go lubiłam nigdy nie rzucał zboczonych tekstów, zadnych aluzji...nie nalegał na spotkania smieszny byl z poczuciem humoru ciagle nalegałam na spotkanie a on mi że skoro tak to mi wyzna że sie we mnie kocha i nieswojo sie przy mnie czuje:/ kurva żaden mi nie da przyjazni !!! nawet yebany gej okazał sie bisexem :/ a w damsko-damską przyjazn zwątpiłam dawniej...gdy kumpele olały mnie dla swoich fagasów (aha , gdy ja miałam chlopaka to mnie skurecznie od niego odciągały ;/ zazdrosne dziwki były w tamtym okresie same)

aha jeszcze dwóch obcokrajowców z którymi pisałam ...pojechałam do jednego a on chyba liczył na seks ;d kurfa nawet pierscionek przygotował ja yebie

Wiesz, ja tam bym wolała żeby się mną faceci interesowali jak kobieta niż jak przyjaciółką. Ale jak wolisz.

Gość hfy
wpolczuje, traktuja cie jak kurrwe

Gość ,.m,m,,,.m
Co zawierasz znajomości przez czat?

Rhovanion - no większosc dziewczyn by tak chciało, ta moja kolezanka np. jak facet jej proponuje koleżeństwo czy przyjazn to sie rzuca i wyzywa ich :/ dokładnie jak faceci ktorych jak odrzucam jako facetów ale co lepszego w tym że traktują jak kobiete niż kolezanke?

nie znajde przyjazni - dla mnie, na przykład, to by było lepsze, bo byłaby jakaś szansa na znalezienie faceta. A tak, ani przyjaciół, ani faceta.

Gość blazejko
wiesz a moze w oczach faceta jestes lepszym materialem na dziewczyne niz kumpele i tyle

no ale nie chce sie teraz wiązać...w sumie jedyny mój prawdziwy zwiazek też był wbrew mojej woli poniekad chcoiaż chłopak sie starał i był cudowny, pokochałam go...ale potem bolało dlatego nie chce sie wiązac wole kolegów

materiał na dziewczyne? czyli co konkretnie? w dodatku narzucają mi jakieś ograniczenia... mi sie podoba wielu chlopców jednoczesnie na cholere mi jeden egzemplarz