Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Markizaagatowa

Jak wyglada idealna randka Waszym zdaniem?

Polecane posty

Gość Markizaagatowa

Opiszcie prosze i podajcie swoj wiek ;-)

Gość 25 lat dużo alko
wypas żarcie i super furą do 5 gw hotelu na bzykanie z trzema facetami:D

Gość Markizaagatowa
Dziekuje, ale co tak krotko :) Jak powinien ubrac sie facet (jesli to wazne), jak zachowywac, gdzie zaprosic, jak pozegnac...?

Gość 25 lat dużo alko
prawiczku cieszymy się z tobą że ktoś się z tobą umówił:P możesz iść w piżamie jak ma być twoja to będzie:D

Gość daisy_daisy
przeżyłam kilka cudownych randek w swoim życiu, ale idealna miała miejsce na plaży. Nocą mężczyzna rozpalił dla mnie ognisko, jedliśmy owoce i nutelle palcami ze słoika, rozmawialiśmy, patrzyliśmy na ocean i gwiazdy. Było mi zimno więc dał mi swoją koszulkę( siedział z nagą klatą), ogólnie było mega nastrojowo. A potem okazało się, że mnie zdradzał ale randka była idealna.

Gość daisy_daisy
aaaa ma 23 lata, wtedy miałam 20:)

Ubrać się powinie schludnie, ładnie i czysto, ale nie pretensjonalnie- jakieś neutralne, codzienne wdzianko najfajniej się sprawdzi. Rozpięte koszule wdziane na jakiś podkoszulek plusują u mnie pod względem wizerunku. Uważam, że są urocze. :classic_cool: Zaprosić może gdziekolwiek, lepiej żeby się nie wykosztowywał specjalnie na jakieś sztywne miejsca typu restauracja, bo będzie niezręcznie i nudno. Coś pomysłowego i luźnego. Zachowywać winien się najlepiej kulturalnie, wesoło, otwarcie i mile, żeby zaproszona dziewczyna nie czuła się jak na rozmowie o pracę, ale fajnym spotkaniu z równie fajnym człowiekiem. Cwaniactwo, preparowana pewność siebie i popisy są mało pożądane, za to naturalność i kultywowanie nieśmiertelnych zasad gentlemana- a i owszem. :classic_cool: Na pożegnanie przyjacielski uścisk, albo buzi w policzek. :)

Idealna randka to coś takiego, w czym nie szukamy przyszłego ojca/matki naszego dziecka. Idealna randka to cos co się pamięta nawet kiedy to największy błąd w życiu albo najpiękniejsza chwila naszego istnienia. Idealna randka to ... będąc sobą przyjmujesz go takim jakim jest i się nie wzbraniasz, żeby być z nim ciut dłużej. Bo w końcu randka się kiedyś kończy ;)