Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hnytujy

CZUJĘ,ŻE ZYCIE PRZECIEKA MI PRZEZ PALCE , A MAM 20 LAT!

Polecane posty

Gość hnytujy

- studiuję dziennie finanse i rachunkowość, owszem podobają mi się perspektywy pracy po tym kierunku, ale jakoś niektóre przedmioty mnie odpychają( nie wszystkie, bo wiekszosc jest okay) - całe dnie siedze na uczelni, co mnie wykańcza, może histeryzuję, to pierwszy rok... - mam niewielu przyjaciół- tylko 2 prawdziwe przyjaciólki, reszta to ludzie zakłamani, obgadują za plecami, cos okropnego:( - ciagle jestem zmeczona- nie jestem w stanie nawet się niczego nauczyc, taka bywam spiąca:-O a wyniki badań mam dobre - nie mam pasji, co mnie dobija, zazdroszcze ludziom, którzy majak jakies pasje np. spiewaja, trenuja fitness, maluja - nie mam faceta -mimo tego,że nie jestem najgorszej urody, to zwyczajnie nie umiem o siebie zadbac - czuje sie okropnie, zdołowana, wypompowana:-O

Gość hnytujy
nawet sperma mi przez palce przecieka o co zlosci sie na mnie moj facet

co do spania - może masz złą dietę? pasja - zacznij np czytać książki. nie szukaj faceta, szukaj mężczyzny i to nie na siłę szukaj ;) co do zdołowania to 1 cytat: "Jeśli myśli mogą to zrobić z wodą, wyobraź sobie, co mogą zrobić z nami?" i oglądnij sobie film z którego on pochodzi (What the BLEEP do we know)