Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobieta_Fatalna.

Ehh brakuje mi faceta.

Polecane posty

Gość Kobieta_Fatalna.

Nie miałam długo bliskiego kontaktu z facetem. Żadnego przytulania, pocałunków, seksu..ponad rok już. Powiedziałam sobie, że szukam prawdziwego factea, faceta moich marzeń, że to bedzie już ten jedyny. No i nie znalazłam do tej pory. Za to kręcą się koło mnie typki nie wiem moim typie :D No i spotkałam sie z jednym, błagał mnie o to :O on nie jest w moim typie, ale jak byłam z nim na spotkaniu to zaczęłam sie dziwnie zachowywać. Nie wiem czy to jakieś feromony, ale zaczęłam być podniecona choć facet w ogole mi sie nie podoba. Zaczęłam kręcić włosy na palcu, patrzeć na niego tak jak chciałabym go zjeść-nie mogłam tego powstrzymac, to wychodziło ze mnie samo. Jestem zdesperowana, wychodzi na to, ze tak bardzo brakuje mi faceta ze brałabym pierwszego lepszego, który mi sie nie podoba :O Gdybyśmy byli wtedyw innej sytuacji, bardziej kameralnej to mogłoby się skończyć inaczej...na szczescie nic się nie stało. Muszę znaleźć faceta bo zwariuje :( Chciałam się wygadać.

Gość Kobieta_Fatalna.
wychodzi na to, że jestem niewyżyta

Gość facetttt
A skad jestes? moze spotkanie z facetem Ci wlasnie pomoze...

Gość Kobieta_Fatalna.
Nie wiem co tak działa, może te feromony, zapach, głos...:O bardzo to na mnie działa nawet u facetów nie w moim typie. A co to by było gdyby facet mi się podobał... komedia :D Mieszkam na północy Polski, ale co z tego? I tak się nie umówię z nikim stąd.

Gość facetttt
nie wiesz co tracisz...

Gość Kobieta_Fatalna.
Co takiego? Skąd jesteś?

Gość facetttt
mnie.. Warszawa a Ty? gdzie dokladniej?

Gość Kobieta_Fatalna.
Ja duzo dalej mieszkam ;) wiec to nie wypali. Taki super jestes? To czemu na kafeterii siedzisz?:P

Gość facetttt
Nie powiedzialem, ze jestem super... a czemu uwazasz ze normani ludzie czasmi tu nie wchodza?

Gość wujek dobra rada...
Faceci w Wawie cieżko mają. Tu się kasa liczy. Jak nie masz to dupy nie wyrwiesz. Dlatego łowią gdzieś dalej.

Gość Kobieta_Fatalna.
Nie wiem, mam wyobrazenie takie o tym forum, ze wieksza wiekszosc facetów to podstarzali prawicy :)

Gość Kobieta_Fatalna.
I zboczeńce :)

Gość Kobieta_Fatalna.
Nie ma kto mi wkładać :(

Gość Kobieta_Fatalna.
Podszywie daruj sobie ;) facecie ile masz lat?

Gość facetttt
23,a TY ? Po czesci masz racje jacys idioci podszywajacy sie pod kogos lub "wujek dobra rada" miejacy pretensje do calego swiata wokół i zwalajacy wszystko na pieniadze, pieniadze, pieniadze i pieniadze bo nie potrafia sobie poradzic w codziennym zyciu

Gość Kobieta_Fatalna.
Ja mam 19 :) Dziwni sa ludzie na tym forum, dlatego boje sie nawiazywac tu znajomosci :P

Gość facetttt
Czasami warto zaryzykowac, sama musisz ocenic czy warto

Gość Kobieta_Fatalna.
Ze niby z Toba? A czemu Ty nie masz dziewczyny?

Gość onaniściak vel masturbator
Strzelaj se palcówke i poczekaj, az ktoś Cię zakutasi na wakacjach! Napaleńcy katają po kraju i czekają na napalone piczki wędrowniczki!

Gość wujek dobra rada...
facet odpieprz się ode mnie. Ja tu daję dobre rady, kobiet nie szukam bo już mam, kasę też, a poza tym szukanie w tym miejscu to głupota. Trzeba być otwartym, wyjść do ludzi - to jest metoda.

Gość facetttt
czy uwazasz ze jak ktos jest normalnym facetom to wszystko sie zawsze idealnie uklada i kazdy taki acet ma dziewczyne??

Gość ewelinciaaa28
autorko... tez tak mam... ja tez sobie powiedzialam, ze zadnych przelotnych znajomosci.. zadnych dziwnych zwiazkow i jak sie juz zwiaze z kims to tak na stale - i juz 2 lata jestem sama, 2 lata nie mam faceta (czyt. sexu) i tez czasami mam wrazenie ze sie rzuce na jakiegos delikwenta który nawet mi sie nie podoba :O desperacja czy co? a jak jeszcze cos % sie napije... echhhhhhh ale dotad dzielnie sie trzymam postanowienia :P

Gość wujek dobra rada...
Nie mówię, że łatwo jest znaleźć dziewczynę jeśli nie jesteś przystojny (tylko normalny) albo nie masz kasy. Ewentualnie gdy nie potrafisz być interesującą osobą bądz masz za duże wymagania. Chodzi mi o to, że szukanie partnera przez neta to porażka.

Gość chcialem zagadac do autorki
zdziwilaby sie jacy faceci tu moga siedziec, ale jak napisala ze ponad rok seksu nie miala, a lat ma 19 to pieerdole taka impreze :D

Gość 19 lat to jeszcze dziecko
i to pewnie z błonką beeeeeeeeeeeeee ohyda:O

Gość myślę że pomogłoby ci
codzienne poranne szorowanie piczą po dywanie :D