Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magnoolia.

Pamietasz swoja pierwsza milosc ??

Polecane posty

Gość re_...
Miał na imię Przemek i przyklejał gumę do kapcia(na potem) podczas przedszkolnego obiadu. Strasznie mi to imponowało. Ach, co to była za miłość....

Gość Studentka z pasji,a nie z mu
Madzia S. bardzo mała, nawet jak na trzylatkę, ale za to jak ślicznie wyglądała na balu przebierańców w stroju księżniczki:)

miałem wtedy 18lat jak sobie teraz o niej przypomne to aż mi sie rzygać chce zwykła szmata która sie nie szanowała i własnie do teraz mam uraz do kobiet żę wszystki takie są hm... może sie myle ale uraz został...

Gość ueeeeehehheheehe
pamiętam ,tylko nie wiem która to ta pierwsza :O 1 klasa podstawówki - :) gimnazjum - spotykaliśmy się tylko na całowanie :O :classic_cool: ale do niego wzdychałam później. a zakochana nigdy nie byłam więc ..chyba jednak pierwszej miłości jeszcze nie było.

o przeprasza pierwsza miłosc to bylo dosc dawno na koloni zamiast siedziec z chlopakami to ja spedzalem czs tylko z nia wiec to chyba byla milosc ale taka dziecieca ;)

Gość ueeeeehehheheehe
..wtedy wszystko było takie proste :)

Gość syfokrates
nie ma czegoś takiego jak miłość to tylko wymysł i ułuda.

Nie ma czygos takiego jak milosc a jak sie o kims mysli caly dzien i tak 3 lata to co to jest zauroczenie czy co

Gość ueeeeehehheheehe
jest miłość,oczywiście,że jest - tylko ludzie nie potrafią się dobrać :) dido- odpowiesz mi na pytanie w moim temacie ? :)

takkk Grzegorz grałam z min w noża *taka gra z wbijaniem noża w ziemie takim obiadowym oczywiście :P pod blokiem a i w kapsle.ale ja chłopczyca bylam. a teraz jak go widuje 1 na 5 lat to nie moge uwierzyć co ja w nim widzialam mialam moze z 8 lat

Gość oczywiście że pamiętam
miał na imię jarek :) miałam wtedy 15 lat :D

Gość Lukasz mu bylo...
mialam 13 lat, byl piekny i wszystkie dziewczyny na niego lecialy. Pamietam jak pierwszy raz dal mi buziaka....(pierwszy i ostatni). Wrocilam do domu a dziadek od razu wyczail o co chodzi :)...Najbardziej imponowaly mi jego owlosione rece ....:) Nie trwalo to dlugo, jakies dwa tygodnie. Ja nie bardzo wiedzialam o co w tym chodzi, a ze on byl troche starszy ode mnie, to znalazly sie kolezanki, ktore juz pozwalaly sobie na wiecej. I to byl koniec milosci...:)

Gość homik nikus
Ja zapomnialem , a ona co jakis czas kontaktuje sie ze mna , ale i tak nic ztego nie wyniknie , to jest tylko byla .