Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadziwionaaaaaaa..

CO SADZICIE O TYM PROGRAMIE NA VIVIE GDZIE LASKI KONKURUJĄ O FACETA?

Polecane posty

Gość zadziwionaaaaaaa..

dzisiaj ogladalam przez przypadek .. cos z upolowaniem krola disco czy jakos tak. że jakis przypałowy koleś z disco polo ustawia sobie randki z dziewczynami ktore sie zglosily do tego programu, potem je eliminuje i one maja zadania do wykonania. dzis np mialy tanczyc sexowny taniec a on jak buhaj sobie siedzial a te idiotki wyginaly mu sie pół nagie jak dziewczynki z burdelu. JA SIĘ PYTAM! czy was tez szokuje to tak jak mnie czy ja moze jestem nienormalna??? czy te dziewczyny nie maja za grosz szacunku do siebie? zeby za okazje pobycia w tv robic z siebie kurevskie widowisko dla małolatów? szok szok szok

Gość ptasiek nastroszony
niech sie przyuczają ta umiejetność bardzo potrzebna bardziej niż ułamki czy historia , konkurencja duza a biznesmenow coraz mniej więc walka bedzie zażarta

Gość zadziwionaaaaaaa..
a potem szok ze nie mam romantycznych facetow czy cos. jak oni maja powaznie traktowac dziewczyny jak sa wychowywani na takich wzorcahc ktore im sie w tv podaje. jak sie gowniarze naogladaja to beda myslec ze tak wlasnie ma byc. facet sie rozkraczy a dziewczyny same mimo ze go nie znaja to zeby go uwiesc poniżą sie do ostatecznosci. serio ja tego nie ogarniam. mam 25 lat i moze powinnam miec bardziej wylozowane podejscie do tego ale to chyba przesada. wg mnie poznawanie chlopaka i dziewczyny to troche bardziej intymna i powazna sytuacja niz to co przedstawia sie w takich glupich programikach.

Gość zadziwionaaaaaaa..
gdziegosciu jakby nigdy nic odpier.dala jedną panne za drugą i jedyne kryterium przejscia do nastepnego etapu jest oparte o umiejetnosci z burdelu wziete. np ktora go bardziej podnieci tancem erotycznym na jego kolanie w skąpych burdelowskich ciuszkach. czy stroju kapielowym NO LUDZIE!!!!!! kurevstwo

Gość ptasiek nastroszony
nie pasujesz do Europy. w ktorej od 2004 roku jestesmy. takie jak Ty glosuja na PIS

Gość zadziwionaaaaaaa..
no chyba. tylko ze ja glosowalam na palikota hahah;p

Gość ptasiek nastroszony
to jest program na najwyzszym poziomie edukacyjnym.zapytaj P.Palikota