Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kmnmknjuhb

NIANIA albo MAMA BIJE DZIECKO!DRASTYCZNE:(

Polecane posty

Gość Obczaiłam
zabiłabym tą kurwę jebaną własnymi rękami, ale powoli, żeby się pierdolona sucz męczyła i podpalałabym jej włosy i napluła w ryj, że to kurwa takie zjeby chodzą po ziemi, żeby robić takie okrutne rzeczy maluśkiemu dzieciątku, mam nadzieję że zrobili co trzeba z tą szmatą.

Gość o qrwa!
spalic na stosie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

no ale dalej kupujecie chińszczyznę, poperając ten kraj, bez żadnych skrupułów, prawda?

o qrwa! nie mogłam tego oglądać do końca, rozumiem dać klapsa ale ta suka z premedytacja biła to dziecko, normalnie masakra , nie mieści się e głowie! zabiła bym ją i poszła do więzienia , tzn nie zabiła tylko drastycznie po kolei bym ją wykończyła torturami. Co za dziwka

Gość marlena *&^
wpiszcie sobie na youtube "chińskie domy dziecka" - film nagrany ukrytą kamerą przez amerykańskich dziennikarzy łzy płynęły mi po twarzy jak to oglądałam

Gość Ganta
Ale wy jesteście żałośni, skoro nie jesteście w stanie obejrzeć tego filmiku do końca. Babsko bije dziecko, ale straszne, no ja pierdolę :O SŁABI LUDZIE!

Gość masakrrra
Ewa> co ma kraj do tego? Jestem pewna że w Polsce w co 3 domu odchodzą podobne sceny, przecież co chwilę słychać a to że jakiś konkubent zabił albo pobił dziecko albo widać jak matki zachowują się wobec swoich pociech na ulicach. Do wychowania dziecka trzeba mieć niesamowitą dojrzałość, szkoda że nie robią jakiś testów na rodzicielstwo :o

Gość ewa a ty kupujesz
doslownie wszystko co nasze prawda? chyba nie zdajesz sobie sprawy, ile rzeczy mamy z chin. ale nieeee, zaraz napiszesz ze wszytsko produkujesz sama :D

Gość Transs Fatt
Ona po nim CHODZILA i KOPNELA JE W TWARZ :-D

Gość w Chinach nie ma
domów dziecka tylko są umieralnie mają politykę jednego dziecka to mają też masę nadprogramowych dzieci, głównie dziewczynek

ganta ciekawa jestem jakby to było twoje dziecko? wiem ze nie masz, ale kiedys byc moze bedziesz miała(oby nie -jestes frajerka smierdzaca) co bys zrobila ? nawet takie idiotki jak ty nie zasługuja na takie bicie. to sa dzieci

a ponoć myślenie nie boli jednak widzę, że niektóre tu bezmózgie istoty nie są w stanie złożyć dwa do dwóch albo faktycznie, nawet proste operacje umysłowe sprawiają im mocny ból współczuję