Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blannnkasffff

Kuzyn mojego narzeczonego...

Polecane posty

Gość blannnkasffff

Tło wydarzeń: Ja- 23 lata Narzeczony - 25lat Kuzyn narzeczonego - 29lat On (kuzyn) zawsze mnie lubił, zawsze dużo spędzaliśmy razem czasu(na imprezach, wypadach itd).Był czas ze spotykal sie z jakas panna (a on z serii wybrednych bardzo jest) i dzwonił do mnie i "omawiał" co z nią i jak, nie chce nadużywać "radził się". Ogólnie mi czesto mówił, że jestem świetną kobietą i że mojemu zazdrości ble ble ble. Aż do wczoraj, kiedy byliśmy u niego na mieszkaniu, mój trochę przegiął z alkoh i poszedł spać. po jakiejs godz reszta towarzystwa sie ulotniła. A kuzyn mi zacząl wyznawać "miłość" (on nic nie pił co gorsze) ja to olałam troche (ja piłam) i zaczelam zartowac a on mnie chwycił za reke i pocałował... Oczywiscie nie odwzajemnilam, wtalam i powiedzialam ze jestem spiaca.. Rano unikalam go jak moglam.. nie wiem co zrobic. Powiedziec mojemu> Zadzwonic do kuzyna i z nim porozmawiac? Kuzwa...

Gość blannnkasffff
:( jasne...za nudne dla was..

Gość yuyuukuyk
zadzwon do kuzyna i zapytaj czy to prawda te wyznania :)może byłaś za bardzo pijana i dolożyłaś cos?

Gość blannnkasffff
Chyba boję się, że potwierdzi... Może uznam, że faktycznie mi się coś wydawało. Powiedziec narzeczonemu? Chyba nie..