Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 keri mam pytanie

Carrie do jasnej ciasnej!

Polecane posty

Mo偶liwe, a偶 tak rozleg艂ej wiedzy nie mam. W sumie z zio艂oleku mi si臋 rzuci艂 w oczy ten krem sojowy w艂a艣nie... Ale na wst臋pie napisane, 偶e zawiera olej rycynowy, tak偶e odpada. ;)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 keri mam pytanie
na wizazu jest kilka skladow ziololeku i wszystko na parafinie, wiec ja podziejkuje :O :P

Udost臋pnij ten post

W艂asnie patrzy艂am te偶 tej firmy Korana i te偶 parafina, a og贸lnie sk艂ad witaminowy mi si臋 spodoba艂. Szkoda :P My艣le o zam贸wieniu kremu z biochemii urody, tylko jeszcze nie wiem jakiego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 keri mam pytanie
a mo偶e co艣 alterry ci podpasuje? a co z olejem rycynowym jest nie tak? tez zapycha? to olej naturalny, z jakiejs tam rosliny

Udost臋pnij ten post

Co do oleju rycynowego, to nie wiem czy mnie zapycha, bo na twarz nie pr贸bowa艂am, ale on ma w艂a艣ciwosci "艣ciemniaj膮ce" i u偶ywa艂am kiedys do rz臋s i mia艂am troch臋 przebarwienia na powiekach. Co prawda na rz臋sy podzia艂a艂 dobrze, faktycznie by艂y d艂u偶sze i wr臋cz czarne. Co do alterry to zaraz zerkn臋, dziekuje. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 keri mam pytanie
w rossmannie. jak bywasz w niemczech to alverde tez jest w DM zdaje sie, naturalna seria. w aldi jest tez jakas naturalna seria. ostatnio widzialam ze w leclerku wprowadzili jakies niby naturalne kosmetyki, ichnie. fitomed, polska firma ktora robi kosmetyki powiedzmy naturalne. atw polska firma ale slyszalam ze szalu nie ma. niektore rzeczy farmona ma perelki, bielenda.

Udost臋pnij ten post

Co do alterry to u偶ywa艂am kiedys maseczki, ale nie skojarzy艂am nazwy, dopiero po opakowaniu. Wspomnienia mam nawet dobre, ale nie przypominam sobie, 偶ebym widzia艂a jakis krem typowo nawil偶aj膮cy w rossmannie z tej偶e firmy... Ale w sumie zawsze wchodz臋 z zamiarem konkretnego zakupu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 keri mam pytanie
jesli to "kiedys" bylo np rok temu, to moglo nie byc. w polsce dopiero wchodza, powolutku. ostatnimi czasy wprowadzlii serie z dzika roza , na dzien i na noc, mam, uzywam tez, dobra rzecz, dobrze odzywia

Udost臋pnij ten post

Hm, ten t艂usty mi si臋 podoba nawet. :) W艂a艣ciwie to "sk艂ad" taki jak Korana, czyli A, E, F i wosk... Tak偶e, je偶eli znajde to na pewno kupie. Dziekuje :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 keri mam pytanie
hahaha, obawiam sie ze zbyt latwo nie znajdziesz :D na pewno nie w supermarketach, raczej na stronie albo zielarskie sklepy. ale oni na swojej stronie maja spis miejsc gdzie mozesz dostac w swoim miescie, mozesz sobie sprawdzic. tanie sa, w granicacg 10-15 zl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 keri mam pytanie
ten alterry dzika roza jest zajebisty, szczegolnie jak uzywasz na dzien i na noc jednoczesnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 keri mam pytanie
no top dzika roza, jest wersja na noc i na dzien wersja. o to mi chodzilo. szczegolnie ze ida mrozniejsze dni, te kremy sa takie bardziej tresciwe. jak nie masz skory ogolnie bardzo suchej, to na pewno powinny dac rade. zreszta zobacz, ja mam, mam z tym zajebisty problem, a daja rade calkiem niezle

Udost臋pnij ten post

Ja w艂a艣ciwie cere mam 艣mieszn膮, przet艂uszczaj膮c膮 si臋, sk艂onn膮 do wysuszenia, chocia偶 nie tak to powinnam nazwa膰... Nawet jak u偶ywam krem贸w do typowo suchej to potrafi si臋 wysuszy膰. Staram si臋 te偶 nawadnia膰 od 艣rodka, pi膰 w miare du偶o wody. Swego czasu bra艂am te偶 capivit hydro, ale jakiej艣 wielkiej zmiany nie zauwa偶y艂am.

Udost臋pnij ten post

Kiedy艣 z firmy Bandi mia艂am dobry krem, ale to by艂o z 5 lat temu, jaki艣 nawil偶aj膮cy, nawet ju偶 nie pami臋tam, bo go wycofali. On jedyny sprawdza艂 si臋 bardzo dobrze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 keri mam pytanie
a masz alergie? jako dziecko mialas problemy skorne? wypryski, uczulenia itp? tran pomaga natluscic skore (od srodka), olejek z wiesiolka dwuletniego (oeparol i gal chyba robia takie do lykania). polecilabym dermogal ale tam jest gliceryna a ty sie na nia obrazilaS :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 keri mam pytanie
aloes ma wlasciwosci silnie nawilzajace i regenerujace skore

Udost臋pnij ten post

Mia艂am tr膮dzik kiedy艣, ale w艂a艣ciwie je偶eli chodzi o stan mojej sk贸ry, pomijaj膮c tr膮dzik to zawsze taki by艂 sucho-t艂usty, w艂a艣ciwie ze wzgl臋du na to nie mog艂am za bardzo u偶ywa膰 jakich艣 preparat贸w tr膮dzikowych przepisanych przez dermatologa, bo wtedy chyba sk贸ra zesz艂aby mi p艂atami. Co do aloesu, to pamietam kiedy艣, 偶e wciera艂am naturalny, przed chwil膮 艣ci臋ty i faktycznie, wtedy nie do艣膰, 偶e leczy艂 mi wypryski to i stan cery odno艣nie nawodnienia by艂 dobry. :P

Udost臋pnij ten post

Co do gliceryny jest tak, 偶e jezeli powietrze nie jest odpowiednio nawodnione, to ona pobiera wode z najglebszych warstw sk贸ry, tak偶e je偶eli chodzi o kremy z gliceryn膮, to wiadomo, 偶e nie uciekne od niej, bo jest w wi臋kszo艣ci, ale wtedy wybieram takie, gdzie jest ona mo偶liwie najdalej w sk艂adzie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 keri mam pytanie
w dermogalu jest olej wiesiolkowy i gliceryna. ja mam ogromna sklonnosc przy swojej chorobie (azs) do przesuszen i luszczenia, a na mnie dziala bardzo dobrze. ale faktem jest, ze ostatnimi czasy dosc duza uwage przywiazuje do spozywania olejow, czy to w formie kapsulek, czy tran, czy dosc duzo ryb jadam a one wiadomo

Udost臋pnij ten post

Ja w zamian moge Ci poleci膰 to - http://www.kosmetic.pl/ekskluzywne-trio-do-twarzy-marion-spa U偶ywa艂am wariantu z algami i z bursztynem. Obydwa bardzo fajne, chocia偶 chyba z algami bardziej przypad艂a mi do gustu. Fajnie od偶ywiaj膮 i nawil偶aj膮 sk贸re, kt贸ra potem przez d艂ugi czas zostaje w fajnej kondycji.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 keri mam pytanie
dzieki :) patrzylam na to i cos tam bylo, chyba jakies glikole, ktore mnie uczulaja wiec niestety odpada :( ale pianki myjace marion sa naprawde dobre, i maseczki peel off

Udost臋pnij ten post

Og贸lnie to ostatnio jestem fank膮 naturalnych maseczek. :P Zar贸wno do w艂os贸w jak i do cery, ale te mnie przyci膮gn臋艂y ze wzgl臋du na potr贸jn膮 form臋 i w sumie cene te偶. ;)

Udost臋pnij ten post