Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikt o mnie nie pamieta

Jest mi smutno. Byłam w szpitalu ,moi znajomi o mnie nie pamiętaliehh

Polecane posty

Wyszłam przed weekendem ,byłam tam 2 tygodnie, cięzka operacja trawała 7 godzin. NIKT mnie nie odwiedzil :( Tylko była mama i siostra wszyscy nagle mają tyle zajęc na uczelni , pracują ,nikt nie ma czasu. Nawet glupiego smsa nie chce sie napisac, byłam dostepna na gg...tez nikt nie napisal ,poza jedną kolezanka -- Hej co slychac jak sie czujesz? Ja : zle Ona: aha, to zawolaj pielegniarke niech ci cos da ,ja teraz spadam papa :( i po co mi ci ''znajomi'' ? o kant dupy potłuc takich

Gość wyrolowanaaa
pozdrawiam Malwinko;)

czasy sie zmienily,teraz musisz wystawic status na facebooku,ze zle sie czujesz i wtedy kazdy cie bedzie zalowal :P ale w sumie sie dziwie,ze zadna przyjaciolka nie przyszla.na znajomych nie ma co liczyc,ale przyjaciele w z reguly wtedy sa:)

Gość jessssi
moze warto poszukac innych znajomych skoro Ci nie mieli nawet czasu na zwyklego smsa?

widac niepotrzebnie uwazam niektórych za przyjaciół :( Teraz jestem w domu ,mam rehabilitacje , tez mnie nikt nie odwiedzi. Tak jakby chora osoba byla mutantem z ktorym nie mozna sie kontaktowac do momentu wyzdrowienia :O Ale zeby załatwic prace, pozyczyc kase to byli zawsze pierwsi :O

Gość kanta_lupa
A ty sama, dużo osób odwiedziłaś w szpitalu i podczas choroby w domu ? .

Nie bylo jeszcze takiej potrzeby. Jedynie w liceum jedna kolezanka lezala w szpitalu ,nikt nie chcial isc ,wiec ja poszłam jako ''delegacja'' szkolna z kwiatami. Reszta to olała. Moze ja zyje w jakimś dzikim miescie z dzikimi ludzmi ?

Gość wyproszone?
jak załatwisz mi pracę i pożyczysz hajs to Cię odwiedzę :D A tak serio: przykre tak się przejechać, ale przygotuj się na więcej, przecież ciągle w życiu wyskakują takie "kwiatki". Przynajmniej do zdrowia wracasz?

Gość jessssi
kanta_lupa wiesz co ja np zawsze kiedy ktos znajomy był w szpitalu czy tez chorowal odwiedzalam w miare mozliwosci i jak czas na to pozwolil,albo tez dzwonilam ale kiedy mialam tez taka sytuacje,ze bylam w szpitalu,tylko jeden kolega do mnie dzwonil i przyjechal a bylam tam przez miesiac,wiec tez wiem,ze na znajomych liczyc za bardzo nie mozna!!

Gość kanta_lupa
przez całą znajomość z wszystkimi twoimi przyjaciółmi, była chora tylko raz tylko jedna twoja koleżanka? niemożliwe, zatem nie interesujesz sie swoimi znajomymi, tak samo jak oni tobą .

Gość ludzie sa okropni
Mialam podobna sytuacje, zlamalam noge, bylam uniruchomiona w domu i raptem z grupki przyjaciol zrobila sie jedna kolezanka. Ludzie sa straszni

Gość evoluttion
Daj spokój. Moja "przyjciółka" też się popisała. Byłam 4 miesiące za granicą. Nie zadzwoniła do mnie, ani nie napisała ani razu. Ja do niej dzwoniłam raz na tydzień. I zawsze nie miała czasu ze mną rozmawiać. Ja do niej dzwonię z drugiego końca świata, płace kupę kasy, by z nią pogadać a ona po 2 minutach rozmowy mnie zbywa tekstem np. muszę kończyć bo czekam na telefon od mamy bo ma mi podyktować listę zakupów. :O Jak wróciłam to znalazłam sobie chłopaka. I jakoś tak wyszło, że to jeden z tych co każdą chwilę lubił spędzać ze mną (codziennie po zajęciach przyjeżdżał po mnie na uczelnię i byliśmy razem do późnego wieczora a czasem nawet nocował u mnie). I siłą rzeczy nie byłam już na każde zawołanie "przyjaciółki" i wtedy... AWANTURA. Że jestem podła, że gówniana ze mnie przyjaciółka bo porzuciłam ją dla jakiego faceta. Tylko, że ten facet poświęcał mi każdą wolną chwilę a Ona przypomniała sobie o mnie dopiero jak przestałam przylatywać na każde jej pstryknięcie palców czy przestałam dzwonić (bo na moich 10 telefonów ona zadzwoniła 1). Teraz ona siedzi w Anglii i nie mamy kontaktu. A ja jestem żoną tego fantastycznego faceta. I nie żałuję mojego wyboru.

Gość kanta_lupa
Bywa tak, że dajemy, a nie dostajemy nic w zamian- i tym osobom może być przykro że same sie interesują, a wzajemności ze strony znajomych nie ma. Ale skoro autorka sama tylko raz pamięta, ze kto był chory z jej znajomych, to czego oczekuje po nich? .

tak bywa,ja niestety moje najlepsze przyjaciolki mam wszystkie daleko-jedna z liceum, druga to moja najukochansza kuzynka,2 ktore poznalam tutaj,ale potem sie przeprowadzily.ze wszystkimi mam super kontakt-maile,telefony,spotkania jak jestem w ich okolicach,ale na codzien niestety tylko znajomi :(

Gość jessssi
Tutaj sie zgodze,bo dziwne troche ze tylko raz przez wszystkie lata jedna kolezanka chorowała

Wiesz... Ja nie lubię szpitali. Źle się w nich czuję - naprawdę reaguję na nie alergicznie (łącznie z bólami brzucha i wymiotami). Zachodzę tam tylko, jeśli muszę. Swojego czasu moja, że tak powiem, "przyjaciółka" trafiła do szpitala. Wiedziała o moich "dolegliwościach" a mimo to wydzwaniała do mnie co kilka godzin prosząc, bym przyjechała. Mało tego, nakłoniła swoją siostrę do dzwonienia do mnie i nakłaniania do szpitalnej wizyty. Pojechałam, dziesięć minut później wyszłam wymiotując niemal całą drogę do domu. Nie każdy lubi to miejsce.

Gość xcbjkc bj bckj bjcvb jkb hb
Olej takich znajomych🖐️ Widzisz sama czego są warci 🖐️ ja też idę do szpitala na operację i mam nadzieję, że nikt mnie nie będzie odwiedzać. Chcę sobie w spokoju poleżeć

Gość do;Damascenka
a jak Ci matka bedzie umierala w szpitalu,to tez do niej nie pojdziesz,bo wymiotujesz jak tam trafisz?wybacz,ale dla mnie takie tlumaczenie,jest zwyczajnie glupie...

Gość kanta_lupa
Wczoraj byłam na OIOM-ie odwiedzić bardzo ciężko chorą nieprzytomną babcię, to jest masakryczne przeżycie ale jak trzeba to sie idzie. Natomiast, kiedy nie trzeba to są inne formy kontaktu i zawsze mozna zrobić cos, aby przyjaciel nie czuł sie opuszczony i zapomniany .

Gość Nasturcjaa
to jeszcze nic ja kiedyś trafiłam do szpitala miałam b. długą, trudną operację, straciłam tyle krwi, że trzeba mi było nową wpompować cały dzień mnie operowali i nie odezwał się do mnie mój chłopak po operacji, ja poprosiłam pielęgniarki, żeby wystukały mi jego numer i podały do ucha, i okazało się,że był na imprezie przed operacją nie odezwał się nawet, żeby życzyć mi powodzenia, sama napisałam mu " :* ", odpisał to samo tyle i nie był to jakiś szczeniacki związek byliśmy razem rok, ja miałam 22 lata, a on wówczas 25

Do pani/pana "do;Damascenka" - "a jak Ci matka bedzie umierala w szpitalu,to tez do niej nie pojdziesz,bo wymiotujesz jak tam trafisz?wybacz,ale dla mnie takie tlumaczenie,jest zwyczajnie glupie..." - matka to nie koleżanka, złomie :)

Gość fhfhgfgh
miałem podobnie, w szpitalu 3 dni w sumie, operacja nie zgrazajaca zyciu w sumie, ale moja dziewcyne było stac tylko na smsy;) spoko, co prawde wtedy jeszcze nie przejrzałem na oczy ale pozniej juz tak.

Gość do;Damascenka
tylko nie zlomie...troche wiecej szacunku dziewczyno

Ale sama sobie takiego chłopaka wybrałaś. Lecicie na jakichś imprezowiczów, macie koleżanki Barbie a później płaczecie, że nie mają uczuć wyższych.

Gość Oliwialeeesss
Tak w zyciu bywa, ja 2 mies temu tez miałam operacje, moj stan byl powazny. I.. zada z moich 3 przyjaciolek nie znalazla czasu na odwiedzinY!! A, odwiedzaly mnie osoby ktorych wczesniej bym o to nie podejrzewala. Po tej operacji, zweryfikowałm prawdziwe przyjaznie.

Gość Nasturcjaa
teraz jestem już zaręczony z innym, nie imprezowiczem :) moim zdaniem jedyne osoby, na które zawsze możesz liczyć i nigdy się na nich nie zawiedziesz to rodzice (oczywiście są patologiczne rodziny, w których sprawa wygląda inaczej) moja mama stale siedziała przy moim łóżku, wzięła urlop z pracy, pomagała mi iść do łazienki, trzymała za rękę jak robiłam siusiu etc., potem w domu zmieniała okropne bandaże i za ostatnie pieniądze kupowała drogie opatrunki na blizny (tata też był cudowny) i to jest jedyna prawdziwa, piękna relacja, na którą można liczyć miałam już tyle przejść z koleżankami czy chłopakami, że wiem co jest ważne poza tym proponuję autorce, żeby NIE MIEĆ OCZEKIWAŃ CO DO LUDZI, długo się tego uczyłam, ale tak trzeba żyć dajesz z siebie tyle ile chcesz i nie oczekujesz wzajemności jeśli zaczyna tobie być źle w relacji, to po prostu się po cichu z niej wycofujesz, ale nie robisz scen, nie liczysz na wzajemność, robisz swoje