Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doradzicie??

łazienka szaro fioletowa jaki trzeci kolor? help

Polecane posty

Gość doradzicie??

chciałabym łazienke z takich kafli: http://allegro.pl/plytki-kolekcji-piumetta-pa radyz-firmowa-dostawa-i1873619960.html tylko może więcej szarości. we wnęce w ścianie będzie prysznic który chciałabym wyłożyć mozaiką , z tej samej mozaiki chciałabym obudować wanne i zrobić blat pod zlew. mam problem bo chciałabym wprowadzić trzeci kolor i złamać te pastele . mąż upiera się przy takiej zieleni: http://cokupic.pl/produkt/MARCO-POLO-centroac je-s04-kwadraty-zielona-mozaika-30x30 a ja wolałabym bardziej coś takiego ,może nie szklana mozaika ,może coś bardziej w śliwce..moja łazienka nie jest duża ma 10m http://allegro.pl/mozaika-szklana-fioletowa-3 0x30-plytki-dekor-i1876437106.html sama nie wiem co myślicie?

Gość takiego bez parafiny
wiesz co straszne jest to co opisalas :O masakra jakas :O

Gość takiego bez parafiny
moja lazienka jest mniejsza. ale niewazne, jesli uwazasz ze twoja nie jest duza, to dlaczego chcesz ja jeszcze optycznie zmniejszac?

Gość doradzicie???
ale co jest w tym strasznego???? czym mam zmniejszyć optycznie tą łazienklę? tą mozaiką?

Gość potworkowa21
Moim zdaniem zielony, a szczególnie soczysta świeża zieleń będzie idealna do przełamania tego mdłego fioletu.

Gość doradzicie???
ale on nie jest mdły :) w sklepie na była ułożona łazienka z tych kafli i powiem szczerze ,że wyglądała bardzo ładnie. w sumie to najbardziej podobały mi się te kafle. teraz jest moda na beże i brązy.Bardzo mi się podobają nie powiem ale prawdę mówiąc do kogo nie pójdę , czy nawet w toaletach w restauracjach,hotelach wszędzie są te brązy i beże nie chciałabym mieć pospolitej łazienki dlatego już nie zerkam nawet na takie kafle. podobają mi się też takie wściekłe kolory jak pomarańcze,zielenie , fiolety , niebieskie ale z takimi kolorami wolę poszaleć w pokojach na ścianach łazienkę wolę mieć bardziej stonowaną.

Gość maturks4
No i całe mieszkanie zrobi się takie "wściekłe", że każdy z niego będzie uciekał, albo nerwicy dostanie Dom ma być dla odpoczynku. To nie dyskoteka ani cygański wóz. Jeszcze trochę wycinanek kurpiowskich... Jak "wieś tańczy i śpiewa", to na całego!

Gość doradzicie???
tak sie składa,że akurat mama górę i dół :) więc u góry dzieci będą miały kolory takie jak chcą .dół będzie bardziej stonowany . gdyby miało to być na jednej płaszczyźnie to owszem bałabym się ale gdy część sypialna jest odzielona to nie widzę problemu.a pokoik dziecięcy może być kolorowy. po za tym bardzo fajnie można połączyć kolory i wystarczy ,że tylko jedna ściana będzie np.w takim wściekłym kolorze i wcale nie wygląda to beznadziejnie- od jakiegoś czasu przeglądam różne aranżacje i nie widzę w tym nic wsiowego.