Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

śmietankowy

Jak myślicie dlaczego natura chciała żeby mężczyźni mieli większy popęd?

Polecane posty

Gość To na pewno dlatego
żeby w każdej chwili byli zwarci i gotowi do poczęcia potomka bo jak wiadomo facet jest płodny zawsze kobieta nie:)

Gość Chryste Panie , Mateczko Kozł
żeby się prędzej wyeksplatowali, aby kobiety mogli sobie z innymi spróbować.

ale jak się wyekspluatują to zastawiają swoje żony żyjąc krócej, i je zdradzają i unieszczęśliwiają, może jednak natura nie sprzyja kobietom.:O dziwne to jakieś.

Żeby się w młodości nacieszyli seksem, bo potem, to już z tą obwisłą skórką po bananie nie da się nic zrobić jak się zestarzeją. Oczywiście natura nie przewidziała, że wynajdziemy viagrę.

pewno dlatego, żeby byli zawsze gotowi, ale chyba ludzi natura nie dotyczy, bo mężczyźni zawsze mogą a samce zwierząt, tylko wtedy jak samica ma owulację. Pan Bóg jednak nie był taki zły, bo dał możliwość choć trochę przyjemności z robienia dzieci. Ale za to w naturze samec zrobi i dzie dalej a u ludzi musisz alimenty bólić, a to wyjątkowo niemiłe.

jako chłop pańszczyźniany, mam do obrabiania swoją starą , nawet jak nie ma owulacji.

nawet jezeli sie w mlodosci uczy i pracuje, to nie znaczy, ze nie ma sie nigdy wolnego czasu :P

Gość gjtmp
zle sie z tym czuje zdradzilam meza z zonatym mezczyzna zaluje

Gość nato nie ma logicznego
a myślisz ze ta amtka natura w ogole logiczna jest ? a dlaczego natura chciała zeby modliszka zjadala swojego partnera w czasie kopulacji? a dlaczego kotka może miec kociątka kazde z innym samcem podczas jednej ciazy a człowiek raczej nie ? albo że najwieksze libido mają 16-25 latkowie ? a najatrakcyjniejsze dla mezczyzn sa mlode dziewczyny ?

Największe libido mają 16-25 latkowie, ale przecież tacy nie są atrakcyjni dla kobiet bo a to są nie dojrzali albo biedni na posiadanie dziewczyny. No i człowiek może mieć dwoje dzieci podczas jednej ciąży z każdym innym samcem. Co do owadów to ich świat znacznie się różni od naszego, nie jesteśmy z nimi spokrewnieni.

no własnie o tym mówie więc to wszystko jest raczej mało logiczne :O spokrewnieni jestesmy z małpami wiec idz do zoo i poobserwuj :O

:D ale po co do zoo kiedy ja chcę o tym porozmawiać, bo przecież od czego jest jest internet. Widzę że wszyscy się pozacinaliście na tym temacie.

albo dlaczego matka natura chciala zeby kobiety z wiekiem stawały sie coraz mniej atrakcyjne/płodne a mezczyzni coraz bardziej ?(oczywiscie tez do pewnego wieku ) np u Kotek nie wystepuje cos takiego jak menopauza czy strata atrakcyjnosci "w oczach samców" wiec jednak jest to możliwe wg praw natury :O

i w ogle zaraz dojdzimey do sedna ? na chuj w ogole ten cały świat został stworzony ?z tymi wszytkimi pojebanymi prawami jakie tu panują ? chuj w dupe bogu 🖐️ amen

Gość slonce i deszcz.
bo mezczyzni maja przekazywac swoje dna w jak najwiekszej ilosci a kobiety maja siedziec w domu i opiekowac sie dziecmi. proste :P

ale przecież tu na ziemii nie praw nie ustala bóg, tu rządzi ewolucja. no i po twoich wypowiedziach to chce mi się śmieć :D nie wiem ile masz lat?

ja mam 20 ale ty chyba 13 :O

ja mam 24, na tym to polega że jesteśmy na ziemii takimi zwierzętami zwanymi ludźmi uważającą się za wyższą formę i naprawdę piszę jak małolata? jak sądzice?