Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zapiska9

pomocy zajrzyjcie dziewczyny

Polecane posty

Gość Zapiska9

Zwracam się do Was z prośbą drogie Kafeterianki o pomoc. Sytuacja wygląda tak.. kochałam się z chłopakiem w prezerwatywie za każdym razem nigdy nie pękła, nie obsunęła się nic z tych rzeczy. Jednym słowem mój chłopak uważa, że robię z igły widły w ciąży być nie mogę. Pierwszy z dwóch tygodni poprzedzających okres.. - pojawiła się wydzielina ciemna, gęsta i nie przyjemnym zapachu. Niby nic dziwnego ale trochę ten kolor i zapach.. Drugi tydzień też wydzielina ale zwykła biała(czego wcześniej nie miałam), ból piersi jak zwykle. W czwartek znowu kochałam się z chłopakiem w prezerwatywie.. W piątek powinnam dostać okres nic. W piatek seks Sobota nic, lekka kreseczka krwi na tamponie wieczorem. Seks. W niedzielę wczoraj znowu kreseczka krawi na tamponie. Dzisiaj ból brzucha pojawiła się krew w większej ilości ale jest też taka wydzielina.. na razie ten niby okres jest bardzo skąpy i jakiś dziwny. Chcialam dodac ze od czwartku przebywalismy w gorach do wcyoraj moze to przez zmiane klimatu.... i jeszcze mialam zaczac brac tabletki LESINE z tym okresem ale raczej tego nie zrobie bo dziwny ten okres czy wziasc dzis pierwsza tabletke.. prosze pomocie dziewczyny

Gość Zapiska9
czyli to nie ciaza? w tej chwili boli mnie brzuch

Gość Zapiska9
a myslisz ze provag pomoze na to?

Gość Zapiska9
provag na poprawe flory bakteryjnej jezeli jestem chora tak jak piszesz

wydaje mi sie ze stan zapalny, lub moze przezywadsz duzo stresu ostatnio i doszlo do zabuzenia hormonów,

Gość wredniak jeden
może partner jakiegoś syfa ci przyniósł, to nie musi być brudny penis ale brudne palce u rąk, syf na języku itd. podziękuj mu za to