Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZakochanaŻabka

On chciał tylko seksu...a ja odmówiłam...

Polecane posty

Gość ZakochanaŻabka

Ostatnio spotkałam chłopaka z którym kiedyś się spotykałam, zostawiłam go, ponieważ zbyt szybko chciał uprawiać seks, a ja nie chciałam. On Po jednej takiej rozmowie o seksie , gdy powiedziałam, ze chcę poczekać i go poznać, on wtedy przestał do mnie pisać. Minęło po pół roku spotkaliśmy się przypadkiem na imprezie. Zaczął mnie zapewniać , jak sie zmienił i jak za mna tęsknił. Odprowadzil mnie do domu wszedł na herbatę i ...próbował mnie namówić, zebyśmy z kuchni przenieśli się do pokoju. Ja się nie dałam namówić, do niczego nie doszło, mimo, ze próbował sie dobierać...a później przestał sie odzywać, a jak ja sie do niego odezwałam powiedział mi, ze on nie chce związku...mimo, że mówił wcześniej co innego. Cieszę się, ze nic się nie wydarzyło, ale jest mi głupio, ze pomyślałam, ze on sie może zmienić...Jestem naiwna , co ? Ale mam czyste sumienie, że się z nim nie przespałam. Powiedzcie mi, czy coś ze mną jest nie tak ?

Gość Malutka Miki
ruchacze sie nie zmieniają i dobrze zrobilas, brawo, tak trzymaj!!!

Gość ZakochanaŻabka
wiem :( wiem, ze inteligentnie postąpiłam, ale dziwnie mi, że nie wychodzi mi z żadnym facetem...mam 25 lat i nikogo stałego...

Gość kilkaliterdlapseudo
jak to dobrze przeczytać że są jeszcze dziewczyny które umieją powiedzieć NIE. bo czytając niektóre tematy tutaj powoli zaczełam wątpić. brawo autorko, bardzo dobrze zrobiłaś.

Gość ZakochanaŻabka
Dzięki :( Choć serducho boli :( Ale jakby kochał, to by pisał i z kwiatami za mną biegał, a nie gardził herbatą w kuchni...

Gość fotel
pewnie gratulacjom pochwałom i słowom wsparcia na kafe nie będzie końca.mi samemu zjeżyły się włosy na nogach jak przecztałem twój topik.

Gość aasasdasdsfdfdshfjh
ja mam 27 i nikogo stalego co nie znaczy ze mam sie nie szanowac i chdozic do lozka z ruchaczami, nawet do slubu nie dam jak bede meic ochote. a jak zostane sama tym lepiej, samej tez jest fajnie!

Ja szukam takiej normalnej, która nie rozkłada nóg. Uwierz mi, że są i tacy faceci. Tak się składa, że nie mogę znaleźć. Większość facetów to ruchacze, a większość dziewczyn to niestety...

Miałby klasę to przyniósłby ciasto do tej herbatki i byłby super wieczorek w kuchni. A ktoś kto już w połowie herbatki chce się rżnąć jest zwykłym ruchaczem i strasznie tanim w dodatku. Nie żałuj bo masz rację.