Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skanley

wiem o tym, że jestem bezpłodny, przeszedlem wiele badań medycznych

Polecane posty

Gość skanley

i mam aktualne orzeczenia medyczne, wydane przez dwie kliniki niezależne, poza tym urodziłem się z jednym jądrem , więc gdy kochałem się z pewną kobietą to Ona nie wiedziała o tym, że jestem bezpłodny ale nasz seks był fantastyczny , była między nami chemia i świetnie się rozumieliśmy , wiedziałem że podoba się facetom, zadbana i elegancka , zawsze pachnąca i nie przeszkadzałem, gdy jechała na integrację z firmy albo wyjazdy służbowe, spotykaliśmy się dwa lub trzy razy w tygodniu a weekendy były nasze i świetnie się bawiliśmy, gdy byliśmy w restauracji to mnie powiedziała z bardzo poważną miną, że jest w 14 tygodniu ciąży i że jestem ojcem, prawdę mówiąc ucieszyłem się ale przecież nie jestem ojcem, ponieważ to nie jest możliwe, lecz jednak zgodziłem się aby dziecko nosiło moje nazwisko i załatwiliśmy to formalnie w USC, chłopiec nosi moje nazwisko ale na ślub nie wyraziłem zgody, gdy urodziła latem 2007 roku byłem przy porodzie i matkę z dzieckiem odwiozłem do domu , potem zrobiłem zakupy spożywce i razem spędziliśmy wieczór przy świecach, dostałem listę potrzebnych rzeczy i następnego dnia kupiłem fotelik dla dziecka do auta i chyba milion pampersów kupiłem, uzgodniliśmy że na dziecko będę płacił na konto bankowe matki 600 zł. miesięcznie , po dwóch latach podała mnie do sądu rodzinnego o podwyższenie alimentów i w sądzie zgodziłem się na 850 zł., teraz już wiem, że jest od zeszłego roku mężatką i zmieniła nazwisko, pisała do mnie listy o podwyższenie alimentów i wymieniała tak zwane potrzeby dziecka, obliczyła że mały dzieciak kosztuje miesięcznie ponad 2200 zł. i teraz chce podwyższenia alimentów do kwoty 1300 zł. miesięcznie , nie stać mnie na taką kwotę i co powiedzieć w Sądzie ?

Skoro wiedziałeś, że cie zdradziła, to po co sie w to wpakowałeś? Jak to nie twoje dziecko, nie ty je wychowujesz, i jeszcze kase płacisz? Jak to nie prowo to jesteś głupi.

Gość Zdzisiek
popierdoliło cię czy co? powiedz że jesteś bezpłodny i miałeś chwilowe zaćmienie umysłu przecież będziesz płacił do końca życia kiedyś znajdziesz odpowiednią kobietę z którą będziesz miał dziecko

Gość hasadafffffffasdfas
Zrób testy na ojcostwo i idź do sądu niech oddaje Ci kasę za lata kłamstwa, zrób ją teraz w chuja tak jak ona myślała że robi Ciebie- bo rozumiem ona nie wie ze jesteś bezpłodny??

Gość Miśka8888
durny jestes baba cie wykorzystuje a ty sie dajesz poza tym dziecko nie wynosi miesiecznie tyle co ci napisala bez przesady Udowodnij jej ze dziecko nei jest twoje i tyle

Gość w handlu robię
po pierwsze nie masz 100% pewności, że to nie Twoje dziecko! i możesz tu opowiadać mi ostu klinikach które potwierdziły Twoją bezpłodność, ale dopóki badan nie zrobisz ni emożesz być przekonany ze dziecko nie jest Twoje. znam wiele przypadków gdzie facet dowiadywała się że nie może miec daieci a kilk amiesiecy potem zostawał ojcem. więc nie bądź taki pewnien. jeśli ojcem biologicznym nie jesteś i udowodnisz w śadzie że zostałes oszukany, sprawę możesz wygrać.

Gość zrob badania genetyczne
i tyle