Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BeatkaGrchw

Mój facet gra na automatach....co robić???

Polecane posty

Mój facet strasznie wkrecil sie w automaty...wracajac do domu, wrzuca sobie tak do 200 zlotych, nie zarabia malo, ja tez nie, ale to nie powod aby pieniazki bez sensu tracic, prawda?? Moze jakas madra kobietka znalazla sposob zeby zalatwic takiego "gagatka" co to rozumy wszystkie pozjadal...pozdrawiam serdecznie

Gość taka sobie żoneczka
oj ciężko będzie..bo to może być uzależnienie

...swego czasu uratowałem pewną matkę z dziećmi przed takim bydlakiem. Dla niego z kolei obstawić zakłady sportowe było ważniejsze niż kupic jedzenie czy pieluchy. Mamił kobietę 2 lata, aż dała się przekonać że to chory człowiek. Z automatami jest o wiele gorzej. To najgorszy rodzaj hazardu.

wiecie jak to jest, ostatnio wlozyl 2 tysiace, wyjal 11 tysiecy, mimo wszystko nie bylam zadowolona, wszystkie te pieniazki wlozyl w samochod, jak wygra to sie przyzna jak przegra to cichooo szaa

Jak to przeczytalam to sie przerazilam.On juz jest uzależniony.Moj tez zaczol grac od czasu do czasu po 1.5 roku przegral wszystko narobil dlugow noi zadaj sie z ludzmi o ktorych nie chce pamietac.Co ja zrobilam jak sie dowiedzialamze gra ?1 to prosilam,pozniej straszylam a po 2 latach sie rozwiodlam.I powiem Ci jedno jak juz on w to dobrze wdepnie( a pewnie juz tak jest) to tylko leczenie inaczej bedzie Cie oklamywal i dalej robil to co robi.

Nigdy ci nie uwierzę, że włożył 2k i wyjął 11k. Ludzie wrzucają czasem dziennie po 1k i nic nie wyjmują, a on z 2k 11 zrobił? :D No to tam patologia pełna parą, gość robi cię w balona, a kasa pewnie pożyczona i ma takie długi, że niedługo wejdą wam przez drzwi.

mamy oddzielne konta bankowe itd, rachunki placimy po pol, wiec wlasciwie nie powinnam sie zamartwiac, ale nie chce zeby marnowal swoja ciezka prace na chwile zapomnienia czy cos, chcialabym inwestowac w przyszlosc, miec zapewnione cokolwiek, kobietki wiecie jak to jest, nie chcialabym sie martwic o bliska przyszlosc, strasznie mnie to gnebi, chce w spokoju skonczyc szkole itd, zalozyc fajna rodzinke, i nie marwic sie ze wlasnie przez pozniejsze dlugi nie miec na chleb...

nie stwierdzam czy ma sens czy nie...poprostu chcialam sie dowiedziec czy ktos poradzil sobie z takim problemem bez koniecznosci rozstawania sie...

babeczka w kropeczki dal ci rade i to madra czego jescze oczekujesz? to jest hazard inaczej nalog podobny do alkocholowego, jezeli chcesz miec spokojne zycie to odejdz od faceta lub pusci cie z torbami

Gość hazardzista
On z tego nie wyjdzie, znam to z autopsji. Nic, nawet najlepszego sexu nie da sie porównać do stanu jaki ogarnia człowieka który wygrywa kilkanaście czy kilkadziesiąt tys w godzinę. A to że póxniej i tak oddajemy z nawiązką o tym każdy z nas stara sie mysleć w kategoriach chwilowego niepowodzenia, bo skoro tamtej godziny nam sie udało do dobra passa musi znowu przyjśc...ale nie przychodzi. Póxniej sie gra "aby sie odegrać" i tak mija pół życia. Sam celowo zostawiłem kobietę, odsunałem sie od rodziny bo wiem że zmarnowałbym im życie. przeklinam chwile w której wstąpiłem do kasyna...

Jak moj maz gral i ja nie wiedzialam to tez przynosil wyplate do domu i bylo mnie stac na bardzo duzo jak sie dowiedzialam,a powiedziala mi obca osobatez zona hazardzisty,ze moj gra i ma dlugi to w szoku bylam.ON sie oczywiscie wypieral i mowil ze to nieprawda ale po 2 mies.ludzie zaczeli mnie zaczepiac na ulicy i upominac sie o kase.Jaki przezylam szok jak tzw.lichwiarz powiedzial mi w cpenie jak tankowalam samochod (podjechal i normalnie do mnie zagadal ile on ma dlugu ile ma oddac i czas 2 tyg) to byla kosmiczna dla mnie kwota.Sprzedalam wszystko zeby huja wykupic ale to nie bylo wszystko,najgorsze bylo to jak mafia zjechala no coz zaczely sie strachy o dzieci ,pozyczylam od siostry kase ktora bede pewnie splacala do konca zycia i splacilam dług .I rozwiodla sie.Jak ich wszystkich splacalam to powiedzialam ze juz wiecej nie zamierzam placic za niego ze sie rozwiodlam i zeby zostawili mnie i dzieci w spokoju .Noi zostawili a on gra dalej

Bylam u psychiatry od uzaleznien i babka powiedziala mi ze hazard jest gorszy od alkoholizmu.Tylko i wylacznie leczenie zamkniete ale to chory musi chciec sie leczyc.Zaczela mi mowic jakie sa etapy tej choroby noi wszystko przeszlam.Nigdy nie zapomne jak ona do mnie mowila zeby nie ufala juz mu ze bedzie probowal mnie uglaskac zalagodzic sprawe ,ze bedzie mily jak nigdy a pozniej nastapi zwrot czyli zejdzie na same dno i miala racje.Kiedy juz mi sie wydawalo ze wszystko ogarnelam i jest dobrze to on wziol pieniadze przeznaczone na rachunki i leki dla corki i przegral.Wtedy niby ze nie chce nas krzywdzic to sie wyprowadzil na 3 tyg. bo jak nie mial co juz jesc to sie wprowadzil noi zaczelo sie klamstwa ,klotnie o byle co aby jebnac drzwiami i isc z kolegami grac no coz przegral wszystko dorobek zycia i rodzine.Ale jak sam twierdzi pojdzie sie leczyc jak sie odkuje czyli nigdy

I wiesz co nigdy ale to nigdy juz teraz mu nie ufaj bo on bedzie ci mydlil oczy a Ty bedziesz zyla jak teraz zludzeniami.I taka jest prawda on juz bedzie hazardzista do konca zycia nawet po leczeniu.I jak mi nie wierzysz to idz z nim do psychiatry od uzaleznien i pogadaj z lekarzem zobaczysz ze powie Ci to samo ,tylko moge sie zalozyc ze on nie pojdzie,bo on nie widzi w tym co robi nic zlego i ty tez go narazie bronisz mowiac ze on malo nie zarabia i takie tam.Poczekaj jak juz zalozysz z nim rodzine i jak Ci przyjda na chate i powiedza kasa Ty powiesz nie mam a oni powiedza no a dziecko to masz,czyli dadza Ci do zrozumienia co i jak.Ja juz sie wyleczylam ze swojej naiwnosci i zyje spokojnie a on jak sobie chce

Gość gość
sama gralam jeszcze przed 2-tygodniami i ci szczerze napisze ze to nie takie proste jak sie wydaje tym co nigdy nie grali..Prubowalam przestac, potem siebie sama pilnowac,Teraz zglosilam sie na terapie,czy pomoze nie wiem.Ale jedno wiem na pewno, ze jesli grajacy sie do tego ze jest uzalerzniony nie przyzna i to oficjalnie przed toba to nie macie zadnej szansy na przetrwanie.To jest walka i to codziennie bez poparci z twojej strony juz jest stracony

Gość gość
Jasna sprawa ze mozna wygrac za 2 tysiace nawet 36 tys, sam tyle wygralem, lub za 20 zl 2,700, trzeba miec tylko szczescie i grac dobrymi stawkami. Oczywiscie tez sa dni takie ze wrzucam 2, 6 tys lub wiecej i nie wygrywam nic. Ja nikogo nie krzywdze, ale kto ma rodzine to odradzam.

Gość gość
jezeli nie moze juz wytrzymac i przegrywa duzo kasy to musi sie zdecydowac na osrodek zamkniety np taki www.otu.pl - oni specjalizuja sie w leczeniu hazardu.

Gość gość
Od takich się powinno trzymać z daleka bo ściągną cie na dno finansowe i inne problemy.

Gość gość
moze osrodek leczenia uzalezenien od hazardu? Moj maz tez mial z tym problemy i pomogli mu u www.otu.pl

Gość gość
specjalnie odgrzebujesz stare tematy sprzed 6 ciu lat by to napisać? won z reklamą! idź i wykup sobie a nie spmauj!!!

Gość gość
jest jeden sposób: musisz zainwestować we własny automat i postawić w domu. Nadal będzie przegrywał, tyle, że jego przegrana to Twoja wygrana, bo to ty będziesz to ustrojstwo opróżniać :D nie dziękuj 🖐️

Gość facet BeatkaGrchw
zostawiłem tą jędze BeatkaGrchow i gram dalej i jest fajnie. tu filmik z moich ostatnich wygranych: https://youtu.be/or8PPA3QVlQ

Gość gość
Porażka ato kara dla maszyny i wlascicieli tego g****a jako stoly z popychajaca kasa za szyba to zrobili otwor w szybie grubosci 2-4 mm i to w anglii i wzieli cale maszyny poczyscili i pokazywali Video ze faktycznie sie da na pusher Coin zabrac wszystko podstepem maszynie bo drutem spychaja monety jedna dają a maja setki dniowki ... Czy oszukiwanie maszyn to tez hazard nawet jesli podstepem nonstop wygrywasz bez zadnej straty tylko sam profit?

Gość gość
Porażka A to dobra kara dla kasyn i wlascicieli ich , jako stoly z popychajaca kasa za szyba to zrobili otwor w szybie grubosci 2-4 mm i to w anglii i wzieli cale maszyny poczyscili i pokazywali Video ze faktycznie sie da na pusher Coin zabrac wszystko podstepem maszynie bo drutem spychaja monety jedna dają a maja setki dniowki ... Czy oszukiwanie maszyn to tez hazard nawet jesli podstepem nonstop wygrywasz bez zadnej straty tylko sam profit?