Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość route66

zerwałam z chłopakiem jakiś czas temu a on ciągle

Polecane posty

Gość route66
sputnik , wcale nie jesteś skazany , byc może sam nieświadomie wybierasz taki rodzaj kobiet. Czasami nie warto patrzeć tylko na wygląd , ale i na charakter :) Ja wiem ,że faceci chcą tylko takich bab ,żeby koledzy im zazdrościl , ale czy warto?

Gość route66
Prosze , powiedzcie mi , czy mam do niego napisać esa? I o jakiej treści? Żeby się odczepił , czy ,że coś jeszcze może będzie ..... Sama nie wiem , czego teraz chcę, ale mi na nim jeszcze zależy.... Żadne z nas nie powiedziało ,że to koniec , rozstaliśmy się po nocy u mnie , jak mu powiedziałąm ,że zanim wstanę ma go u mnie nie być .

Gość route66
Dzięki za pomoc :(

Gość route66
dzwonie do niego , ale z pretensjami , po co do mnie na nk włazi

Gość route66
jestem starą szmatą , związałam sie z zonatym i dzieciatym , a potem sie dziwie ,że on ama mnie w dupie ale dlaczego on ma mnie w dupie? oto jest pytanie

Gość route66
Spadaj podszywie Zadzwoniłam do niego , to nie była miła rozmowa , zwłaszcza z mojej strony .Tylko z mojej strony.Jest mi z tym źle, ale i tak nic nie wyjdzie z naszej znajomości.

Gość 1zł
a ty nadal sie uzalaz nad soba durna jestes

Gość pseudonimaaa
"Zadzwoniłam do niego , to nie była miła rozmowa , zwłaszcza z mojej strony .Tylko z mojej strony.Jest mi z tym źle, ale i tak nic nie wyjdzie z naszej znajomości." no cóz najwidoczniej bardziej go nie lubisz niz lubisz :O chyba niezle ci musial za skóre zalesc :O

Gość route66
nie , mi na nim zależy , ale wyskoczyłam do niego z "mordą " po kiego do mnie na nk wchodzi . Chyba jestem chora psychicznie . Zamiast cieszyc się ze szczęścia to ja szukam problemow

Gość pseudonimaaa
"nie , mi na nim zależy , ale wyskoczyłam do niego z "mordą " po kiego do mnie na nk wchodzi . Chyba jestem chora psychicznie . Zamiast cieszyc się ze szczęścia to ja szukam problemow" no wiesz.... ja kiedys tak wyskoczyłam na chłopaka który zostawił mnie dla innej laski, całował sie z nia na moich oczach po czym łaził do mojej kolezanki i sie wypytywał o mnie.... wyjechałam do niego z morda i wcale nie miałam zamiaru za to co robił całowac go po nogach i szalec z radosci ... nie było powodu do smiechu i tym bardziej nie dał mi radosci chłopak

Gość pseudonimaaa
" Chyba jestem chora psychicznie . Zamiast cieszyc się ze szczęścia to ja szukam problemow"" no bo najwidoczniej masz te problemy...za co najechlas na niego czemu nie chcesz aby do ciebie właził? bo mi sie wydaje ze najnormalniej w swiecie go nie lubisz a wmawiasz sobie ze ci zalezy bo ten cie odwiedza na nk ... to jest dopiero chore

Gość route66
Ja jestem w nim zakochana, ale ciągle za mało mam dowodu na jego uczucia , cokolwiek by nie robił.. Teraz mi go trochę żal . Ale nie chcę się poddać , chcę by znów pokazał ,że mu na mnie zależy.

Gość route66
A może zaprzepaściłam coś wyjątkowego . Cholera czemu ja muszę być taka uparta :( Pierwszy raz od zerwania , przespałam cała noc. Chyba to jego głos ukoił moje serducho.

Gość kalrinka xXx
nie ma spraw beznadziejnych . napisz,że go przepraszasz za zachowanie, moze wybaczy.w jakim wieku jestescie?

Gość route66
właśnie napisał do mnie ,ze go ciagnie i nie potrafi nie patrzec na mnie. skoro nie moze mnie miec , to chociaz sobie popatrzy na swoją byłą "księżniczkę "

Gość pseudonima
oO ok słuchaj pierdolenie o szopenie... dogadujecie sie wiesz jak ???/ .... wogole :)

Gość pseudonima
wiesza ze tatusiowe zazwyczaj swoje córeczki nazywaja ksiezniczkami :/ "łaśnie napisał do mnie ,ze go ciagnie i nie potrafi nie patrzec na mnie. skoro nie moze mnie miec , to chociaz sobie popatrzy na swoją byłą "księżniczkę "" i ty w to oczywiscie wierzysz :O

Gość route66
on jest w wieku tatusiowym i tak , chciałabym w to wierzyć :(

Gość 1zł
No tak , do błedu kobieta sie nigdy nie przyzna :P

Gość pseudonima - Królowa lodu
"No tak , do błedu kobieta sie nigdy nie przyzna" kurwa ja jak uwielbiam wyciagac cos sprzed nastu lat az mi sie juz zygac chce wałkujac ciagle w kółko to samo i nadal to samo ale powiem ja mojego byłe zjechałam bo był idiota który zamiast zajac sie nowa laska wypytywał kolezanki o mnie co mnie wkorwiało i dawało do myslenia ze albo jebany z litosci albo chce działas na dwa fronty ...pogoniłam dziada odchorowałam i jest git a ty laska - autorko topiku powiem ci tylko tyle ze jezeli naprawde bedziesz chciała i kochała to zadzwonisz i przeprosisz...wiem bo ja tam z moim obecnym mam

Gość 1zł
a ty laska - autorko topiku powiem ci tylko tyle ze jezeli naprawde bedziesz chciała i kochała to zadzwonisz i przeprosisz...wiem bo ja tam z moim obecnym mam hahahahaha, odezwała się zimna ryba , od spraw sercowych