Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eva48

Siostrzenica przyczyną zdrady !!!

Polecane posty

Gość eva48

Witam nie wiem jak zacząć? mianowicie mam obywatelstwo i Polskie i Niemieckie , mam narzeczonego w Bawarii od 4 lat i teraz na wiosnę mieliśmy mieć ślub cywilny . niedawno wróciłam od niego i było wszystko uzgodnione, jednak moja najbliższa mi osoba moja siostrzenica , wyjechała 3 tyg temu na Bawarię do pracy , nie znając języka Niemieckiego i nie mając tam żadnych znajomych , podałam jej nr telefonu narzeczonego , którego to dobrze zna ,oraz adres, w razie by poprosiła go o pomoc. Przed samym wyjazdem siostrzenica podała mi jej dane tz login i hasło na znany portal społecznościowy , celem; bym od czasu do czasu spojrzała kto i co do niej pisze? gdyż nie wie czy tam będzie miała dostęp do internetu . nie odzywała się 2,5 tyg więc weszłam na jej portal i SZOK -- ona pisze do swoich znajomych świadomie że spędziła parę nocy z moim facetem , że zamieszkała u niego bo ma bliski dojazd do pracy , na domiar złego mój partner też do mnie nie pisze!!!! a jak juz to skąpe pytania , typu ,, Co u Ciebie? potem nie odpisuje. Sama nie wiem co robić? Jakie widzicie wyjścia????

Gość Aga co ludziom pomaga
miałam podobnie parę lat temu , tyle ze moja kumpela zrobiła to samo , po prostu , po prostu walcz !!! mi się nie udało.

Gość sdsdfsdoasopasopsd
Chyba żartujesz, o co ona ma walczyć? O faceta co tylko widocznie czekał na okazję? Czy o dobre relacje z siostrzenicą,która się okazała koorwą? Ja bym całej rodzinie powiedziała jaka Ci się siostrzenica trafiła:O

jestem za sdsdfsdoasopasopsd pkaz jaka siostrzenica kochana Ci sie trafila ze nie potrafi znalesc faceta wlasnego tylko od najblizszych. napisz do niej co o niej myslisz, napisz co myslisz o nim, wjedz mu na psyche i pokaz ze jestes twrda i ze bez niego poradzisz sobie. nie badz glupia i nie walcz o niego dla niego to bylby ubaw ze dwie bliskie sobie osoby kloca sie o niego.