Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość danonkowaONa

Dziewczyny ktore nie pracuja, ile macie lat i co robicie w ciagu dnia...

Polecane posty

Gość danonkowaONa

...ja 23, wiekszosc czasu spedzam przed komputerem....

Gość ja mam 24 lata
i to samo.

Gość 26letnia matematyczka
glownie siedze na sympatii (mam tam nawet wykupiony abonament) i klikam z facetami, czasami jakis zaprosi na randke... mieszkam z rodzicami ktorzy sa juz na emeryturze

Gość danonkowaONa
tak ukonczylam, faceta nie mam, troche w domu posprzatam, czasem wpadnie kolezanka, ale ogolnie to w necie...:(

Gość prosim o podpowiedź
no właśnie ?

Gość ccccdfbgfgfdgfgdg
No jak skąd biorą kasę? Na utrzymaniu rodziców są.

od rodzicow, boje sie tylko co bedzie jak umra, bo to juz niedlugo, bo raczej nie pojde do pracy, ale powinno byc ok

śmietankowy, ile zarabiasz?

Gość pomaranczowy misss
Ja mam 30 i tez przed komputerem :o czasami wyjde sobie polazic po sklepach, na kawke :) a w weekendy studiuje zaocznie na sumie ale nie woem czy tego nie rzuce bo nie podoba mi sie narazie :o

Gość pomaranczowy misss
Acha i nie wiem jak wy ale ja zaczelam szukac prscy bo jednak nudzi mi sie tak samej siedziec...

Gość juyrytr6re
18...zwolnilam sie z pracy siedze w domu a chlopak niechce zebym pracowala...mowi ze on bedzie pracowal ale i tak szukam roboty

Gość ona_20_
Ja 20,też na necie,posprzątam troche obiad zrobie,odchudzam sie wiec ćwicze i jakoś leci

"Co powinno być ok? jak ma być ok, skoro nie pracujesz, kto Ci da? Albo bogato wyjdź za mąż, albo nie wiem... renta ale na głowę chyba..." 1 czesto mam propozycje na sympatii, moge miec bez problemu meza, ktory mnie utrzyma. 2 dostane rente po zmarlych rodzicach. 3 jestem jedynaczka i nie bede juz miala rodzenstwa wiec wszystkie oszczednosci pojda na mnie. wiem, ze rodzice niezle zarabiali i zawsze zyli bardzo oszczednie, wiec kasa sie nie rozplynela w powietrzu. 4 mamy dwa mieszkania, jedno bardzo duze w ktorym mieszkamy i drugie male skromne wynajete. od biedy moge sprzedac to duze i zamienic na jeszcze mniejsze dla redukcji kosztow. 5 powinoo styknac z wynajmu i oszczednosci, a jak nie to juz nie wiem. pewnie pozostaje wyjscie nr 1.

Gość pomaranczowy misss
Czemu ja koorva jestem najstarsza? Ale pocieszajace to ze jestem prawdopodobie od was ladniejsza i wygladam (wg innych, ludzie zawsze mi to mowia i nie moga uwierzyc) na ok 22 lata

a ile masz lat?

Gość puchaczysko
A nie lepiej w waszym przypadku znaleźć sobie sponsora? Hmm, ciekawi mnie też czy macie 1 raz już za sobą. Pomarańczowa jak tam z tym u Ciebie?

Gość pomaranczowy misss
Napisalam juz powyzej ze 30 i nie wiem czemu ale mam dzis wrazenie ze moje posty sa przezroczyste!!!

mam 17 lat i się uczę. W wieku 20 wstydziłabym się przyznać, że jestem darmozjadem.

Gość a ja a ja....
ja staram sie lapac jakies zlecenia przez neta pisac prace itd, ale spora konkurencja niestety, ale zawsze jakis grosz wpadnie, ktory oddaje rodzicom

Gość Prrrrrrrrrrr
Miss a kto cię utrzymuje w tak starym wieku?

Gość a ja a ja....
a to co pisze matematyczka to dla mnie szok... hehe

Gość pomaranczowy misss
Mi sponsor niepotrzebny, ja nie narzekam na brak kasy. Maz pracuje i dobrze zarabia a ja tez zaczelam szukac.

watpie zebys w wieku 30 lat wygladala na 22, tak duza roznica wygladu (8 lat) jest niemozliwa i musisz przestac sie oszukiwac 30 lat u kobiety samotnej to w dzisiejszych czasach juz staropanienstwo, zaden facet sie taka nie zainteresuje... no chyba, ze jakis bezrobotny elektryk romantyk siedzacy przed tv