Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to było do przewidzenia

Co sie dzieje ak stara baba bierze sobie młodego chłopa??

Polecane posty

Gość to było do przewidzenia

ludzie 16 lat róznicy? jaka naiwna kobiecina ..za grosz rozumu. Kobiety nie dajcie sie nabrac. Mlody facet jest dobry na krotko ale nigdy nie bierzcie sobie mlodszego meza :O jak mozna byc tak naiwnym. caly swiat wiedzial jak t sie skonczy a ona jedna nie http://plotkareczki.pl/demi-moore-wazy-40-kilo

Gość ieoooooooooooooo
moja siostra cioteczna m męza mlodszego o 5 lat. Wyszlo to na jaw kilka lat po slubie.wczesniej to ukrywali. Roznicy wieku po nich nie widac ale 16 lat to rzeczywiscie za duzo.

Gość ja bym raczej chciał, żeby
a dzieje się, zwiększa ilość hormonów i piczka jest mokra i gorąca.

Gość Iignasia
moze wlasnie dlatego nie pracowal jej mozg i wyzła za tego calego asztona :O przeciez to bylo dziecko

Gość sdsdasdsdsdsdfsdfsdf
moj chlopak jest mlodszy 5 lat i to dla mnie max, mlodszy to juz przesada, wiadomo ze odejdzie

Gość Klocek z legolandu
Jak można było zrezygnować z takie faceta jak bruce wilis :O teraz nawet nie moze do niego wrocic bo ma nowa zone :O porazka zycia

Gość sexy bruce
Bruce jest sexy. To przykład faceta ktory jest sexy bez wlosow. Im starszy tym lepszy

Gość aha ii ach
oczywiście, w czasie gdy byli razem NIE rozpadło się żadne małżeństwo, w którym mąż był starszy od żony. Jesteście żałosni. :o

Gość A co,myslisz,ze stare rupiecie
nie zdradzaja? Jak facet jest podly, zawsze zdradzi, starsza czy mlodsza. To tylko dowodzi, ze Ashton to idiota. Demi, mimo, ze starsza, 100x lepsza, od jego taniego ruchadelka. Ja piernicze, jak bym chciala tak wygladac w jej wieku!!!