Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uległa zazdrości

mój facet mi to zakazuje

Polecane posty

Gość uległa zazdrości

dzisiaj dostałam propozycje pracy tylko na miesiąc. Moja mam ma sklep w naszej miejscowosci i zaproponowała mi żebym przyszła do niej do pracy na miesiac jako ekspedientka. Moj facet jest strasznie zazdrosny i wszystkiego mi zabrania. kiedyś dostałam podobna propozycje tyle że w sklepie w innej miejscowości i sie nie zgodził. co mam zrobic żerby go przekonac? jakich argumentow użyc zeby sie zgodził? prosze doradzcie coś:(

Gość o maj god o maj god
a to Ty jestes jego wlasnoscia, zeby Ci czegokolwiek zabranial??? rece i cycki opadaja jak sie czyta takie posty....

Gość uległa zazdrości
wiem że nie jestem i zastanawiam się czy jego nie zostawić ale nie chce narazie o tym gadac. podpowiedzcie mi prosze jak go przekonać?

Gość o maj god o maj god
ja bym go postawila przed faktem dokonanym i tyle zaczynam dnia tego i tego prace o tej i o tej, dziekuje za uwage

Gość o maj god o maj god
jeszcze mozesz powiedziec, ze praca tu i tu w charakterze tego i tego ... zeby nie bylo, ze nie poinformowalas... koniec kropka ja bym sie o zdanie a ni o zgode nie pytala, bo i po co ??

Gość o maj god o maj god
* ani zeby nie bylo, ze nie umiem pisac ;) nie daj mu sie!! bo niedlugo nie bedziesz mogla z domu wyjsc, bo sie misiowi to nie spodoba

tez tak mialam . mam do splaty dlug chcialam isc do pracy zaraobic. facet nie dal powiedzial ze pomoze splacic. i w ciagu miesiacu nie dal ani 1zl heeh

Gość o maj god o maj god
sluchajcie swoich misiow, to bedziecie w zimie w japonkach popierdalac :P

Gość uległa zazdrości
on to w sumie mi wszystkiego zabrania. jest tak zazdrosny o innych facetów że już to sie robi nie do wytrzymania.

Gość uległa zazdrości
kurcze ale jak to zrobic?

Gość Arlettttta
nie wierze ze sa takie kobiety jak autorka nie mozna byc az tak zaslepionym czyli moim zdaniem - PROWO