Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AnnMarie

Czasami myśle, że lepiej nie żyć

Polecane posty

Chyba dość często o tym myślę. Mam 27 lat i nic w życiu. Z dnia na dzień co raz gorzej. Jak się napiję - lepiej. Ale na chwilkę, moment. Przepraszam, ale musze to powiedzieć, a raczej napisać. Moje życie jest bez najmniejszego sensu. skonczyłam studia i po co na co-nie pracuję. A co za tym idzie-nie mam włąsnego mieszkania. Czasami myśle...jakby mni enie było..wypadek rak...po co żyć..nie mam po co.

Gość nbuedfbqwbfwqi
a faceta masz?

Gość nbuedfbqwbfwqi
patrz, ja mam prace, ale tez nie mam wlasnego mieszkania bo mnie nie stac. jestem sama na dodatek.

Gość xfdk35434
pewnie zaczyna ogarniać cię zimowa depresja. Zima to pora śmierci więc nic dziwnego że ogarniają cię takie przykre myśli - ale gdy przyjdzie pora wiosna - pora narodzin wszystko się poprawi. Będzie dobrze - życie ludzie to sinusoida. Raz jesteśmy na dole a raz na górze. Zawsze jest wyjście.

Gość xfdk35434
pewnie zaczyna ogarniać cię zimowa depresja. Zima to pora śmierci więc nic dziwnego że ogarniają cię takie przykre myśli - ale gdy przyjdzie pora wiosna - pora narodzin wszystko się poprawi. Będzie dobrze - życie ludzkie jest jak sinusoida. Raz jesteśmy na dole a raz na górze. Zawsze jest wyjście.

Gość xfdk35434
możesz jechać za granicę i zarabiać - teraz jest tyle ofert pracy. Zawsze można coś robić aby tylko żyć. Śmierć jest końcem wszystkiego - może chciałabyś jeszcze kogoś zostawić po sobie?

Gość jak byś miała kase co miesiąc
to by ś mogla cos sobie zaplanować wiecej perspektyw a tak jak brakuje gotówki to masakra

Gość xfdk35434
jeżeli chcesz to zrobić to twoja sprawa ale przed tobą jeszcze tylko nieodkrytych lat. Nie wiadomo co los przyniesie.

Gość xfdk35434
jeżeli chcesz to zrobić to twoja sprawa ale przed tobą jeszcze tyle nieodkrytych lat. Nie wiadomo co los przyniesie.

Gość e-tinkaaa
Ja tez się mecze mam męza toksycznego tyrana synka ktorego kocham studia bez pracy i kase męza ale takie zycie to wegetacja i jescze to ponizanie ze strony męża nie daje rade chciałabym miec prace mąż mniej by mnie ponizał byłabym bardziej pogodna ale znajduje oferty gdzie zarobie tylko na dojazd i opiekunke

Gość xfdk35434
warto się męczyć i żyć.

Gość xfdk35434
mimo wszystko warto się męczyć - do puki żyjesz.

Gość ghgf453
bog cie nie kocha ..Zartuje bog nie istnieje ..

Gość xfdk35434
mimo wszystko warto żyć - Bóg wszystkich kocha.

Gość ghgf453
jak jestes sama to sobie znajdz faceta

Gość e-tinkaaa
ja tez jestem sama mam tylko synka rodzina mnie nie rozumie zle mi strasznie nigdy nie chcialam być poniżana zawsze bałam się takiego życia jakie mam załuje ze związałam się z tym człowiekiem autorko ja czasem wyobrazam sobie ze siedze sama w pokoju i rozpływam się w powietrzu i synek za mną nie tęskni nie pamięta mnie wszyscy są szczęsliwi ...

Gość xfdk35434
niewiara w Boga zwiększa ryzyko samobójstwa - tak podają źródła naukowe.

Gość xfdk35434
to pewnie przez tą pogodę naszły was takie myśli ale to minie - i przyjdą lepsze dni. Świat będzie kolorowy i pachnący jak łąka.

Gość e-tinkaaa
AnnM .. tylko myśl o synku zeby za mną tęsknił mnie trzyma przy zyciu i strach ze nie zapewnie mu godnego życia paraliżuje mnie przed ucieczką chociaż coraz mniej mam już pare zł odłożonych mam plan i zrealizuje go odejde od męza i bedzie jeszcze dobrze