Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emikz

Prawa człowieka odnośnie sexualności

Polecane posty

Gość emikz

Nawiązałem kontakt z 12latką (sexvideopołaczenia na sky) i niewiem czy robie dobrze czy zle, mam wrażenie że zostałbym posądzony o pedofilie - fakt lubie dzieci, a jakbym umiescił zdjecia nagiego człowieka w wieku nascie lat to juz w ogóle zbrodnia. Pozatym takie nastolatki są szczególnie nasycone erotyzmem, że w porównaniu z dojrzałą kobietą podniecają 100razy bardziej, natomiast jesli chodzi o kontakty z nią(dokładnie są to one, też kolezanki) nienalegam na nic, chociaż lubi sie ona czesto droczyć no i zamieniamy tak czasem bez sexu zdania ze sobą, a czasem korzystam i ją podglądam bo jej to nieprzeszkadza, lubi to. Moglbym pojsc do wiezienia za rozmawianie z drugim człowiekiem przez sky? z tym że młodym. Nawet jesli istnieje takie prawo to istnieje też uniwersalne prawo wolności sexualnej, wiec co mogą mi zrobić?

Gość Zdzisiek
jesteś pedofilem jeżeli dotykasz lub oglądasz nagie dziecko i za to możesz iść do więzienia chyba że masz poniżej 15 lat to nie

Gość emikz
wynika ze dzieci mają wieksze prawa niż starsi :D ps. i skąd ta wielka nienawisc do pedofilii??

Gość znawcanieprzyzwoity
zaklep sobie jedno w swojej pustej głowie do czasu osiągnięcia pełnoletności rodzice dziecka mogą cie zaskarżyć prywatnie, a poniżej 15 roku życia twoje zboczenie będzie ścigane z urzędu, i żaden Pedofil czy pederasta nie ma prawo ingerować w seksualność dziecka ani doszukiwać się do tego jakiegokolwiek prawa, za dziecko odpowiedzialność biorą do czasu pełnoletności jego rodzice, wiec zapytaj ich o to czy jesteś pedofilem,a ojciec dziewczynki pewnie ryj ci obije, ja ze swojej strony bym cie zabił

Gość tez bym chciała, ale za brzydk
obys sie nie przekonał jaka wolnosc seksualna panuje w celi :D

Gość emejka
znawcanieprzyzwoity, ale ty jestes znawca... prawa, a nie uczuc, natury człowieka

Gość antep
Człowiek biologicznie jest stworzony by zaczynać uprawianie seksu w wieku 11-14 lat a reszta to opresja kultury. Są a przynajmniej były plemiona gdzie każdy spał z każdym oprócz najbliższej rodziny od momentu osiągnięcia dojrzałości płciowej a seks traktowany był jak rozmowa czy poczęstunek w naszej kulturze.