Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wozeczkiem jezdzic chce

Wózek dla dziecka - opinie (do 1000zł)

Polecane posty

Witam, Mam termin na luty, chcemy kupić wózek najlepiej taki żeby był i spacerówka, nosidełko może fotelik.... ale cena do 1000zł/nowy/ może coś polecacie?

Mieszkam w dużym domu, więc z ulokowaniem wózka nie ma problemu. Waga dla mnie też raczej nie ważna bo targać go nie będę, a samochód mamy duży. Ważne żeby był funkcjonalny i Wasze opinie na temat jakiegoś są dla mnie ważne i ta cena do 1000zł.

Gość mamusieńka..
raczej w 1 tys się nie zmieścisz... za fotelik, i nosidełko płaci się oddzielnie

Gość AUTORKO
ja mam espiro kupiłam nowy na allegro z firmy z zamoscia, jest super

ja 3 lata temu z nowej kolekcji TAKO JUMPER GT dalam w komplecie z wszystkim 1350zl nie wiem jakie sa teraz ceny ale naprawde wozek tak skretny ze jeda reka prowadze i sie obracam tyle ze ma pompowane kola moja cora urodzona zima wiec po sniegu rewelacyjnie dal rade

Gość calineczkacelina
od 4 tyg uzytkujemy ADBOR RING MAX.CO prawda wazy 15 kg ale jest super. 650 zł kosztował

Skoro mówicie że z nosidełkiem w tej cenie się nie zmieszczę... hmm bo 1tys dają rodzice więc jeśli jest to kwestia 200-300zł to my możemy dołożyć żeby wózek był porządny. Patrzyłam na allegro np. takie http://allegro.pl/listing.php/search?a_enum%5B52%5D=all&a_enum%5B5209%5D=all&a_enum%5B5214%5D=all&a_enum%5B5211%5D=all&a_text_f%5B5208%5D%5B0%5D=&a_text_f%5B5208%5D%5B1%5D=&buy=1&category=82610&clear_cookie=0&distance=1&listing=0&listing_sel=2&listing_interval=7&prepareTime=0&postcode_enabled=0&sg=0&state=0&order=p&price_from=&price_to=&string=w%C3%B3zek&view=gtext&change_view=1 są o wiele tańsze a czym się różnią od tych droższych?

Kurcze nie mam pojęcia jaki, a przydałoby się troszku rozglądnąć. Zależy mi żeby było nosidełko (takie coś jak do samochodu) spacerówka i normalny wózek... eh

Gość sprawa
ja też szukam podobnego, na alegro znajdziesz mnóstwo wózków 3in1 do 1000 zł, max do 1200 zł z przesyłką jest spory wybór'

Owszem jest ich sporo, tylko wiadomo że jednak czyjaś opinia ma znaczenie i zawsze jak ktoś coś z doświadczenia napisze

Mamusieńka rozumiem, że używasz wózka jedo bartatina plus. Napisz coś więcej o tym wózeczku. W jakich miesiącach używałaś gondoli, a w jakich spacerówki? Przede wszystkim interesuje mnie jak sprawdza sie zawieszenie na "paskach", bo to jest główny wyznacznik mojego wyboru. Czy wózek się łatwo prowadzi, pomimo że nei ma skrętnych kółek? Napaliłam się na niego, a teraz szukam argumentów, żeby meża przekonać. Mąż jest bardziej za jedo fynem 4ds lub tako jumperem gt. Nasze dzieciątko urodzi się na początku marca. Może jeszcze ktoś coś podpowie na temat wózków?

Autorko te wózki, które wkleiłaś to kwestia gustu i tego, co kto wymaga od wózka. U mnie w rodzinie mieli podobny wózek firmy baby merc i poza w sumie ładnym wyglądem, to mi w tym wózku nic nie pasowało. Po pierwsze te wkładane nosidełko/gondolka jest beznadziejne. Po drugie wózek był bardzo ciężki, miał słabą amortyzację. Tak naprawdę nie sprawdził się ani jako "gondola" ani jako spacerówka... Używali go krótko i zamienili na lżejszą spacerówkę.

Gość rqwwr
ja kupilam tako warrior za 1250zł - gondola+spacerówka+ fotelik fakt że cięzki i masywny, ale dla mnie ok; wygląda na solidny i nam sie sprawdza

Gość rqwwr
te wózki typu kunert coś tam to w rzeczywistości na plastikowe wyglądają, mało solidne, jakby się rozlecieć miały

Zgadzam się z poprzedniczką. Warto zrobić rundkę po sklepach i obejrzeć na żywo. Byliśmy napaleni na x-landera xa lub xq, ale na żywo pomimo że bardzo mi się podobaja z wygladu, to nie spełniają moich oczekiwań względem zawieszenia. Tak naprawdę wszystko zależy od funduszy przeznaczonych na wózek.

Gość mamusieńka..
gondoli używałam latem ale w spacerówce córka przejeździła całą zimę. Wózek jest fajny bo mały i naprawdę wart ceny. Nosidełko dokupiliśmy do wózka takie samo kosztowało nas chyba z 300zł.

Mamusieńka dzięki za wypowiedź - każda cenna :) Mi się podoba, ze można fajnie na boki bujać tym wózeczkiem :P

Gość mamusieńka..
AUTORKO no właśnie odradzam ci te tanie wózki.Widzisz różnice w gondoli???? Ten tańszy http://allegro.pl/raf-pol-wozek-king-fotelik-k-pompowane-gratisy-i1854888512.html a ten droższy http://allegro.pl/wozek-jedo-bartatina-alu-wyprzedaz-model-2011-w-wa-i1865855202.html W tym drugim nawet możesz usypiać dziecko i masz pewność że jest mu wygodnie... Ten tanszy to typowa ,, krowa'' która ciężko prowadzi i na dodatek zobacz jak mocuje się fotelik.. W tym jedpo fotelik mozna zamontować osobno na stelażu nie trzeba kłaść go na spacerówkę

Gość mamusieńka..
szatynka84 w tym wózku jedo ( przynajmniej w hurtowni tam gdzie my kupowaliśmy) masz wybór stelażu. Są różne na paskach na amortyzatorach na kołkach skrętnych i jeszcze jakieś nie pamiętam. Wiem że na początku tylko kazali nam wybrać kolor tapicerki a potem stelażu i dopiero wszystko kompletowali.

No tak są rózne stelaże do wózków jedo. A możesz dać mi namiary na hurtownie, gdzie można tak skompletować wózeczek?

Gość autorko!!!
nie kupuj tego wózka!!! http://allegro.pl/raf-pol-wozek-king-fotelik-k-pompowane-gratisy-i1854888512.html ja kupiłam taki sam model,tyle ze nazywa się Altus i ten wózek to PORAZKA!!! ciężki,wielki jak czołg,cięzko sie prowadzi,o skręcaniu nie wspomnę,stoi nieuzywany na działce-moge oddac za darmo ale spacer z nim to prawdziwa udręka:(

A Ty jaki stelaż masz mamusieńko? NA paskach? Zasugerowałam się tą aukcją, na której wkleiłaś jedo bartatinę plus, która chyba jest na paskach.

Gość mamusieńka..
tylko że ja kupowałam w hurtowni w ck...