Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SZOKUJĄCA SYTUACJA W SYPIALNI!

SZOKUJĄCA SYTUACJA W SYPIALNI!!

Polecane posty

Gość SZOKUJĄCA SYTUACJA W SYPIALNI!

Witam forumowiczów, często czytam kafe w wolnych chwilach jednak bardzo żadko się udzielam... Dziś chce opisać wczorajszą sytuację która mi się przydarzyła. Szok! Jestem Kamila, mam 28 lat, po rozwodzie już niestety;( od 4mcy spotykam się z facetem... No i wczoraj bardzo się kłóciliśmy. Poszło o to że flirtowałam z jego kolegą na firmowej imprezie. Podczas kłótni wiadomo, wymiana zdań... Ale nagle on zaczął mnie rozbierać, myślę sobie "on chce pogodzić się w łóżku" wiadomo o co chodzi... No i jestem naga, on też. Całuje mnie, dosyć mocno ugniata piersi... Potem usiadł na mnie okrakiem tyłem do twarzy, schylił się do muszelki, myślałam że będzie lizanko... A on... Aż głupio mi to napisać... Wypiął swoją d**e i siarczyście puścił bąka prosto w moją twarz! dlaczego się tak zachował??! Po tej sytuacji ubrał się i wyszedł ode mnie. Nie odzywamy się od wczoraj. Strasznie mnie to poniżylo

Gość o kurna .............
nieźle ci dojebał:)

Gość księżniczka z innej bajki
było już conajmniej 2 razy

Gość aaaaaaarwena
o fuck...

Gość mariolkaaaaaaa
Było i przepisane jest to z innego forum, a autorka tego tematu to jakaś debilka że myśli że ktoś się nabierze.

Gość idzie zima............
ZNOWU?:P pierdzący ten twój facet:p

Gość ptasiek nastroszony
jestes dama w porywach damaj lama wiec stosuje wobec Ciebie wysublimowane ars amandi

Gość głupia oj ty
ale to już było:(

Gość czyczys
jesli to jest prawda to poniżył Cię na maxa moja znajoma zrobiła cos takiego facetowi z tym że on ją zdradzil a ona na sex poszła na impreze z nim do innego pokoju, sex mial byc analny i on włożyl w tyłek a ona zeszla i wyszła a on zostałz zasranym kutasem i taki smierdzący siedzial tam, masakra jak mi to opowiadala ale mowi ze miala zajebista satysfakcje a ja mam do niej jakos teraz obrzydzenie

Gość asfsdgfsdgfsd
ALE MAJA FACECI DOLA PSYCHICZNEGO ZE TAK NA KOBIECIE UMIEJA SIE ODSTERESOWAC.-))) OLEJ KOLESA MOCZEM CIEPLYM NIE DZWON DO NIE GO; ON CIE PONIZYL BYS M IALA DOLA;ALE TAKL NAPRAWDE ON GO MA; NAWET SOBIE NIE PODUPIL;DUPEK; JAK BY MIAL GLOWE TO PO WSZYSTKIM MOGL TAK ZROBIC!!! TERAZ JUZ WIESZ DLACZEGO ON JEST SAM KAZDEJ JEDEJ TAK ROBI; to nie byl facet dla ciebie to byla ,,swinia,,

Gość księżniczka z innej bajki
asfsdgfsdgfsd ale się podjarałaś