Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trunitruskawkowa

czy SAMOBOJSTWO to jedyne rozwiazanie???

Polecane posty

Gość trunitruskawkowa

moje zycienie uklada sie juz od dluzszego czasu. pomimo tegoze mam 26 lat mam dosc zycia. ponad 1,5 roku szukam pracy i nic nie moge znalezc.. zakonczylam studia a wraz z nimi zakonczyly sie rowniez kontakty z przyjaciolmi... nie mamm faceta i zapowiada sie ze bede stara panna....bylam optymistka ale do czasu.... zaczynamnie to juz przerastac.... nie radze sobie...

Gość czekając na koniec...89
powiedm Ci że też tkwie w beznadziei...ale jestem jedynaczką i musze życ dla rodziców...czekam na ich śmierć, wtedy ich godnie pochowam i też sie zabije...

Gość ja_to_robilem
zamierzasz bezczynnie czekać, żeby się zabić?? ludziom to się jednak nudzi.

Gość IMO13855
Napływ pocieszycieli i Mistrzów Dobrej Rady za 3...2...1...

Gość aquariussssssssssssss
ale bez sens, tak czy siak umrzesz kiedyś tam - to ie lepiej coś zrobić może aby było lepiej, bo co sie może stać jak będziesz się starać? Nie uda Ci sie coś i umrzesz, ale tego już się nie boisz wiec po co odbierać sobei życie?

Gość trunitruskawkowa
a jest jakies rozwiazanie?bo nie widze

Gość wziąść się w garść
a nie biadolić

Gość i w pisdu idz stad
zycie to trzeba szanowac..a nie wziac najlatwiejsze rozwiazanie..i sie zabic.Jesli talk sobie faktycznie nie radzisz to coz....droga wolna..wez petle na szyje i po problemie...zobaczysz w tedy bedziesz wolna:) ps a tak serio-wez sie dziewczyno w garsc,masz 26 lata .moze wyjechac za granice,moze inne miasto w Polsce i znajdziesz prace...a najlepiej by bylo gdybys moze wybrala sie do jakiegos specjalisty.... zacznij tez wychodzic gdziekolwiek milosc ci do drzwi nie zapuka..trzeba sie postarac:P Teraz duzo sie czta,ze mlodzi nie radza sobie z zyciem,bo brak pracy,kasy ,znajomych-straszne to jest....tyle ludzi samotnych... Ciezko sie zyje to fakt,ale co zrobisz..jelsi te zycie cie faktycznie boli-to sama sobie odpowiedz jakie wyjscie z tego.Ja odpowiedzi jednak nie znam.nie zabilabym sie-jestem tchorzem:P

A jak bedziesz chciała podciąc żyły to najlepiej wzdłuż a nie w poprzek jak to robia w serialach.Prawdziwy samobójca tylko wzdłuż się tnie :classic_cool:

Gość virescens
Ależ samobójstwo to grzech śmiertelny !!! Ale zabójstwo paru drani odpowiadających za ten stan rzeczy jaki mamy to naprawdę będzie dobry uczynek. A teraz na serio: Jesteś w kwiecie wieku i nie masz po co żyć ? To niesprawiedliwe ! Słysze o ludziach którzy targają się na swoje życie,podpalają wszystko przez to że dobry boi sie stać złym i się podnieść rękę na władzę na system i woli dokonać samozniszczenia na sobie co jest całkowicie sprzeczne z naturą i dla mnie osobiście jest największą zbrodnią ! Trzeba walczyć o swoje racje i o przeżycie, jak trzeba to kosztem innych ! Uważam że władza i staruchy swoimi emeryturami okradają Nas i pozbawiają przyszłości ! Oni maja w dupie że to zgodnie z najprostszymi zasadami ekonomiki niedługo runie, mają w dupie Nas, Naszą przyszłość dlatego Naszym obowiązkiem jest usunięcie tego raka systemu w którym obecnie żyjemy zanim cywilizacja zachodnia zginie na zawsze. http://www.tekstowo.pl/piosenka,muse,knights_of_cydonia.html

Gość ooooolej
ccchętnie bym cię poznał osobiście bo mam takie same problemy a ludzie hooj rozumieją

Gość nie czas
wiem, wiem co masz na mysli i jak się czujesz, poczucie bezsilności,beznadziejności,żadnego światełka w tunelu, do tego brak słońca dobija i prztłacza deprechą, tez tak miewam, musisz jakoś sama się ratować bo w dzisiejszym świecie zwierząt nikt ci nie pomorze, może wyobraź sobie że jesteś chora,właśnie otrzymałaś wiadomośc od lekarza że masz 3-4 miesiące zycia, nie wybiegaj myslami dalej niz ten okres, pomysl co byś chciała jeszcze zrobić ?