Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupiajestemi tyle

Maz za granica u znajomej remontuje mieszkanie,a ja obgryzam z nerwow paznokcie

Polecane posty

Gość glupiajestemi tyle

Kurcze...malo sie odzywa,wieczorem malo pisze,bo zmeczony niby,szlag mnie trafia:( zazdrosna jestem:( Chyba by mi tego nie zrobil co?:(...Ona mieszka sama:( Moglam go tam nie puszczac:(

Gość glupiajestemi tyle
mam glupie mysli:(

Gość taka sobieeee
bo i głupio zrobiłaś ,tylko pogratulować :(

Gość nnnnnnnelmannnnnn
To jak ona sama to na pewno się stukają :P

Gość hahahahahhaaaaa
Roznie to bywa. A poza tym czego oczy nie widza tego sercu nie zal.

Gość violqua
na 100% wlasnie odpoczywa po wyczerpującym dupczonku:classic_cool:

Gość Michaoo
nie pisz tu takich rzeczy bo ludzie sie tylko nasmiewac bedą a po 2 troche zaufania facet to nie pies który pujdze za kiełbasą

Gość violqua
facet za kielbasa nie pojdzie ale za sexowna dupcia na pewno:D

Jacek, jesteś mężczyzną, powinieneś wiedzieć, że mężczyzna nie podchodzi do seksu emocjonalnie i jak ma szansę skorzystać, to skorzysta.

Znam (nieliczne ale znam) przypadki wiernych facet przez lata (jeden 10 lat, drugi 20 lat). To niestety jest rzadkie - ale występuje. Po drugie - jednak z kimś Ci faceci zdradzają, więc nie kreujmy kobiet jako "lepszych". OK?

A mówią dlaczego są wierni? Bo kochają? Nie wierzę, pewnie po prostu nie mieli okazji. a ja kobiety nie uważam za lepsze.

Mieli okazje. Obydwoje mają żony, dziecko(ci). Czasami jeżdżą w delegacje. Jak ktoś jest wierny to żadna okazja nie jest okazją. A jak ktoś musi - to pójdzie na dziwki lub nawet do sąsiadki. Jeden to mówił że kocha ale że też szanuje żonę i wie że by ją skrzywdził. Drugie nie pytałem dlaczego ... zapytam przy okazji:)

Dobranoc wszystkim. P.S. Zapisałem sobie wątek, bo mnie interesuje. Jak ktoś będzie chciał podyskutować - wrócę jutro wieczorkiem.

Gość llooll
"Jacek, jesteś mężczyzną, powinieneś wiedzieć, że mężczyzna nie podchodzi do seksu emocjonalnie i jak ma szansę skorzystać, to skorzysta. " juz lepiej sie na takie tematy nie wypowiadaj, bo ci erekcja intelektualna minie

Gość stonka w kropki
kochaniutka ten temat juz byl czyzby powturka z rozryfki?????????

Ale wy to musicie zawsze :O Też czytałam dlatego zapytałam o szczegóły :P To chyba była stara znajoma z którą mieli się kiedyś ku sobie i mąż już niby długo mały remont robi, a jutro by napisała, że dzwoniła do męża, ale jedli właśnie kolacje i pili wino, później nie odbierał - ona się zaraz pakuje chyba i tam pojedzie 🖐️ Nie od dziś prowokacje na kafe się powtarzają

Gość babeczki akurat tu ma rację
żona ma tę przewagę nad kochanką, że jest stałą, rutyną przyzwyczajeniem, wygodą i poczuciem bezpieczeństwa. Nawet jak się pośmiga w wypasionym garniturku, to zawsze później chce się wskoczyć w wygodny domowy dresik to taka metafora

Gość ten temat już był kilka m-cy
temu Nie powtarzaj się!

@LawendowaMelodia Dlaczego obarczasz całą winą "tą złą" kobietę? Ja uważam że jak mąż zdradził żonę, to złamał bardzo ważną przysięgę i mocno skrzywdził uczucia żony. Wolna kobieta mająca romans z żonatym, jest tylko egoistyczna. Ona akurat jest wolna i nie obiecała nikomu "wierności i uczciwości" małżeńskiej. Skąd ten wizerunek kobiety jako "grzesznej kusicielki"?

Gość ja pani wasza
nie dziwie sie ze jest zmeczony seks jest meczacy napewno mu dala bo samotna kobieta rowna sie wyposzczona kobieta i napewno jej brakowalo chyba mezulek szybko nie wroci

Gość Spaghetti
Dodaj zdjęcie mężulka, to ocenimy, czy przystojny i czy rżnie się z każdą.