Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydki brzydal

jestem brzydki czy mam szanse na ladna mila dziewczyne?

Polecane posty

Gość brzydki brzydal

ktora pokocha mnie za to jaki jetem a nie za wyglad

Nie martw się, pewnie masz fajny charakter i znajdziesz sobie jakas fajną dziewczyne:) usmiechnij się i nie smuć...

Gość brzydki brzydal
tutaj nie,chyba ze ewentualnie na mail

Gość joiji
a dlaczego brzydki chlopak, ktory wie co to znaczy byc odrzuconym z powodu nie bycia ladnym, chce miec ladna dziewczyne? Hipokryzja?j

Gość brzydki brzydal
razza-dziekuje,milo slyszec od tak slicznej dziewczyny

Gość kika0000000
Masz na szczęście większe szanse na udany związek niż przystojny idiota :D. Nie ma co oszukiwać.Wygląd jest ważny. Szczególnie na początku znajomości. Ale na szczęście brak urody nikogo raczej nie wyklucza z towarzystwa a więc masz spore szanse na to by jakaś dziewczyna poznała Cię lepiej :D.

Gość brzydki brzydal
joiji-czemu tak twierdzisz?

brzydki brzydal niema sprawy , pozatym nie mozesz o sobie myslec ze jestes nieladny to wtedy i twoje nastawienie sie zmieni , a co za tym idzie inni ludzie , w tym kobiety zaczną Cię inaczej postrzegać:) Pozdrawiam.

Gość dsgfdfghghg
a dlaczego rzadasz od swej wybranki by byla ladna a sam uroda nie rgzeszysz?

Gość brzydki brzydal
bo ja kce dziewice a tu same stare cioty som!:P

Gość kika0000000
To, że komuś Bóg poskąpił urody to już wyczucia na piękno nie ma? Janie znam faceta, który by z założenia brzydkiej kobiety szukał. Szukać można ...Przypuszczam, że autor watku ma kogoś na oku i zastanawia się jakie ma szanse u tej osoby:) Mam rację?

Gość dsgfdfghghg
a muslisz ze stare cioty chca takie stare brzydale jak Ty?

Gość brzydki brzydal
kika0000000-mniej wiecej,tylko ze ona jest naprawde ladna i ma spore powodzenie

Gość kika0000000
Tak mi się zdawało :). Spróbuj ją poznać, zobacz czy w ogóle macie o czym rozmawiać.

Ktoś poruszył ważną kwestię - brzydal chce mieć ładną dziewczynę. Dlaczego dyskryminujesz brzydkie? Sam widzisz, nie masz moralnego prawa wymagać akceptacji swojego wyglądu :)

Gość dobrze mysli
bo przeciez kobiety to plec piekna

A mężczyźni silna, zatem facet bez mięśni, z nadwagą lub wychudzony, bez męskiego charakteru i słuchający czułej muzyki nie ma prawa do pięknych dziewczyn :) Dodam, że musi mieć samochód (atrybut męskości) i najlepiej drogi zegarek. Musi go stać na stawianie kobiecie.

Gość dewdfwedweed
jak jest bogaty to owszem

Gość vsdfvsfswfswfsxfswd
masz szanse, jesli ta ładna i miła ma dobrze poukładane w głowie ja jako panienka byłam brzydka, dobre geny wyszły po 20, wyszlam za mąż w wieku 23 lat i na n-k nikt mnie nie poznawał tak wypiękniałam a męża sobie wybrałam nie cud natury, typu miśka :-), ale dobrego czlowieka, z ktorym jestem bardzo szczęśliwa i który świata poza mną nie widzi mówi się, że facet ma być trochę piękniejszy od diabła

Gość dewdfwedweed
no ale nie oszukujmy sie. jest brzydki jak pisze (chyba ze przesadza ,ale zakomplesionemu tez jest ciezko) i chce ladnej dziewczyny.. niech mierzy sily na zamiary i skoro sam uroda nie grzeszy niech patrzy na inne cechy u dziewczyny np na charakter i szuka brzydkiej lub przecietnej

Gość dewdfwedweed
zreszta brzydcy faceci moze i maja ladne dziewczyny -owszem . ale najczesciej sa bogaci lub maja cos co ta dziewczyne przyciagnie nie wiem np sa super w lozku ,albo osiagaja jakies sukcesy i jej imponuja

Uroda to pojęcie względne:)Tobie może się wydawać tylko że brzydki jesteś;)No ale załóżmy że tak jest - nie martw się znajdziesz sobie fajną dziewczynę:)Nie wszystkie lecą na wygląd Dla niektórych liczy się też co masz w głowie i charakter:)

Gość dewdfwedweed
nie do konca wzgledne. sa pewne cechy wygladu jak regularne rysy ktore swiadcza o obiektywnym dobrym wygladzie albo robiono eksperymenty tzn pokazywano ludziom zdjecia kobiet lub mezczyzn i wszyscy wybierali tych o okreslonych proporcjach jako atrakcyjniejszych oczywiscie proporcje u kobiet i mezczyzn roznia sie

Gość dewdfwedweed
wiec jest cos takiego jak ,,obiektywnie ladna/y" lub odwrotnie to zalezy od naszych genow, uczesania , makijazu itd ktore tez maja wsplyw na postrzeganie optyczne proporcji albo np udowodniono ,ze kobiety z roznica ok 30 cm miedzy biodrami ,a talia sa uwazane sa najladniejsze bo podswiadomie facet odbiera to jako oznake plodnosci jedne moga wolec brunetow ,drugie blondynow ,ale pewne cechy sa typowe dla atrakcyjnej osoby

Gość huehuehue,
kurwa, brovar to dojebałeś, co Ty myślisz, że w tych czasach ludzie mają pieniądze na tak jak Ty to określiłeś "stawianie dziewczynom" owszem facet musi mieć swoją męskość, ale w miłości nie są najważniejsze pieniądze ani przekupywania kobiety. Autorze tematu wpadłem na ten temat przypadkiem, lecz chciałbym Ci pomóc aczkolwiek, ona na pewno obraca się w towarzystwie fajnych dziewczyn, także moja rada jest taka żebyś najlepiej podszedł do niej sam na sam, spytał jak leci i co dziś robi, jeśli odpowiedziała by Ci że nic, to jeśli miałbyś parę grosza w kieszeni, to ubierz się ładnie i pójdź z nią na lody, piwo bądź kawę.Pozdrawiam i życzę powodzenia.

Gość Sexy lala
nie !!

Gość gość
Chyba oszaleliscie oc\zywiscie ze nie masz szansy u niej,szukaj sobie brzydkiej.Chyba ze masz kase ,hipokryto.

Gość gość
Sam jest szpetny a chce laski za która wszyscy sie uganiaja haha mozesz sobie pomarzyc o niej i dalej walic konia.