Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam sobie on

Ile lat może żyć kotka i do ilu lat rodzi kcięta?Ma już 17 lat.

Polecane posty

Gość pytam sobie on

Ile lat kotka może rodzić kotki?czy warto ją sterylizować?

w naturze to ta kotka juz dawno by gryzła ziemię, więc nie chrzań tu babeczki o naturalizmie w tym wieku kotka już raczej na 100% rodzić nie będzie najstarszy znany mi kot mial 18 lat steryliza cja w wieku 17 lat jest niecelowa ze względu na brak płodności i niebezpieczna ze względu na słabe serce staruszki, które może nie wytrzymac narkozy

Gość pytam sobie on
to po jasną cholerę ciągle koci się na wiosnę średnio w czerwcu. Przyniósł ją tata do łapania myszy jak miałem może 12 lat teraz mam 24 więc ma ok 13, 14. Mieszkamy na wsi ojciec nie wiedział że to kotka.

masz 24 lata i nie wiesz, że popęd płciowy jest najważniejszym popędem u zwierząt i nie zależy od ich woli? na biologii nie uczyli?

Gość pytam sobie on
wiem że popęd płciowy nie zależy od ich woli, nawet u ludzi tak jest.

akurat tym ludzie się różnią od zwierząt, że m.in. panują nad popędami chyba, że ewolucja ich ominęła i są jeszcze zwierzętami ale tu mówimy o normalnych zwierzętach i normalnych ludziach

Gość HILKA
ale tobie babeczki nadal zadna nie chce dac? :D

Gość pytam sobie on
a ja myślałem że ludzie to zwierzęta który nazywa się człowiek. A indianie którzy żyją koło brazylii i peru których ostanio odkryto?

Gość Ala

Moja kotka ma 24 lata i ciągle ucieka mi to kotów  .Mam też obawy czy mi czegoś nie przyniesie.Wczesniej dostawała tabletki ,ale teraz już nie . Pomyślalam że skoro już szczerbata to jest za stara na ciążę.Widzac jednak jej temperamentu ciągle mam obawy😊