Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedawno się rozwiodłam i.....

czy decydując się na romans jestem kobietą lekkich obyczajów?

Polecane posty

Gość niedawno się rozwiodłam i.....

..i nie szukam faceta na stałe bo zawiodłam się i nie wierze już w te bajeczki ale wiadomo że potrzebuje seksu i podobają mi się inni faceci, poznałam kogoś kto mi się podoba ale nie jestem pewna czy moglibyśmy być razem na poważnie dlatego rozważam romans, luźne spotkania dla seksu chociaż to nie w moim stylu, czy wtedy będę postrzegana jako dziw** ???

Gość wszystko sie moze zdarzyc
Kwestia tego jak Ty bedziesz sie z tym czula, czy Ci taki uklad bedzie odpowiadal. U mnie taki uklad nie wzbudza negatywnych emocji, to normalne ze dorosli ludzie zaspokajaja swoje potrzeby, przeciez w celibacie nie bedziesz zyla do konca swych dni.

Gość Oczywiście że
będziesz postrzegana w środowisku znajomych jako dziwka.Twó rozwód nic nie zmienia.No bo istnieje jakaś tego przyczyna.Na przykład Twój aktualny partner.

Gość henryk z jelcza
dla pewnego typu ograniczonego umysłowo pewnie tak ale ja osobiście Ci radzę mieć to w dupie i myśleć o sobie;)

Gość re_...
Dbaj o swoje potrzeby, jeśli tylko Ty będziesz czuła się komfortowo w takim związku to co Cię obchodzą inni?

Gość edujard84olsztyn
romansuj sobie z kim chcesz,to Twoja prywatna sprawa. Dziwką będziesz gdy masz zamiar osiągnąć korzyść majątkową. Powinnaś też mówić przyszłym kochankom by się nie zakochiwali za bardzo bo gardzisz męską rasą.