Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glucikk

pytam powaznie, transseksualista ktory dosta sie do sejmu

Polecane posty

Gość glucikk

przeszedl operacje tzn zamiast penisa ma cipke? o co tu chodzi bo ja jestem za slaby zeby to pojąc :)

Gość basie
glucik a po co cipka? przecież jest anal ;-) dziwne, ze tak cię interesują genitalia innych osób, może pomyśl o tym, dlaczego tak masz?

Gość nie nie nie znajoma
tak. Pan Anna Grodzka przeszedl operacje zmiany plci nie pierwszy na swiecie i zapewne nie ostatni

Gość glucikk
kurwa ciekawi mnie to na czym to polega po prostu , czy skoro facet czuje sie kobieta przechodzi operacje jesli chodzi o narzady plciowe?czy to w ogole jest mozliwe?

Gość basie
to poczytaj dziecko o transseksualizmie a nie pytaj na forum z wypiekami na buzi

Z tego co wiem, to możliwa jest taka zmiana. Z tym, że te narządy wiadomo nie będą takie jak normalne. Podobno mniej estetycznie wyglądają, ale kuracja hormonalna i kilka operacji robią swoje. :P

Gość no wlasnie, poczytaj
takie operacje sie wykonuje na swiecie, nie robia tego ani szewcy, ani kowale, wiec nie bój nic, ma to sens. P Grodzka operacje miala w bangkoku.

Gość glucikk
to jest jednak pojebane bez kitu :D

Gość nie nie nie znajoma
z napletka robia wargi sromowe a z najczulszej czesci penisa kechtaczke, oczwiscie nrzadow rodnych i okresu nie bedzie miala

Gość posłuchałam w necie bardzo
ciekawego z nia wywiadu w Pociagu Pacewicza, fajna babka, bardzo duzo w zyciu przeszla, pokonała raka, poza tym byla adoptowana, jest psychologoiem, ma syna 28 lat

Gość glucikk
no ale co podczas stosunku bedzie odczuwala przyejmnosc jak normalna kobieta?

mysle,ze podobnie, zwlaszcza ze bardzo duza role w seksie odgrywa mózg.

poza tym ona ma 57 lat, wiec i tak by byla po menopauzie , chyba az tak sie seksem nie przejmuje.

Gość basie
bardzo fajna jest najważniejsze dla niej jest nie to czy będzie miałą orgazm, tylko to, że teraz czuje sie kobietą i wygłada jak kobieta, bo kiedyś czuła sie kobietą, a ciało miała mężczyzny, pomyśł przez chwilę glucik, że jutro obudzisz sie w ciele kobiety, będziesz miał pochwę i cycki i tak do końca życia, a w mózgu jestes facetem, chyba nie za fajnie...

Gość glucikk
ciezko jest pojąc takie sklonnosci,lesby geje ok ale takie cus ciezko.pozatym wydaje mi sie ze skoro facet czuje sie kobieta ma chyba sklonnosci gejowskie

Gość basie
glucik nie załamuj mnie w takim razie, każda kobieta jest pedałem

gluccik, poczyta sobie, to lepiej zrozumiesz o co chodzi.To co innego, niz homo. Homo sie czue facetem i kreca go faceci, a trans czuje,ze jest inna płcią.

basie - no wlasnie!

a uwazam,ze to dobrze, ze taka kobieta dostala sie do sejmu, przez to,ze sa z nia wywiady, ludzi w ogole dowiedza sie, na czym taki problem polega, jednak jest troche takich ludzi i oni tez moga miec swojego przedstawiciela, w koncu nic zlego nie robia i chca zyc.

Gość glucikk
nie bronie im tego, tylko czasem ciezko jest zrozumiec takie rzeczy , w niczym mi nie przeszkadzaja