Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _Pestka_29

Polka i Libijczyk, poleciec do niego, czy czekac w Polsce?

Polecane posty

Gość _Pestka_29

Poznaliśmy się na fb, jeszcze nie mieliśmy okazji widzieć się twarzą w twarz, ale nastąpi to już niebawem On ma 39 lat, ja 29, szczerze mówiąc nie wiem z jakiego miasta w Libanie pochodzi - mieszka od dawna w Katarze, więc o Libanie nie rozmawiamy zbyt dużo. A nasze love story? dość specyficzne - jak wspomniałam poznaliśmy się na fb, potrafimy spędzać ze sobą całe dnie na skype, urzekł mnie swoją męskością i chłopięcym urokiem jednocześnie. Ma wszystko to czego szukam w mężczyźnie, a wiem czego szukam, ponieważ sama jestem już po przejściach. On również - jest po rozwodzie, ma syna, który z nim mieszka. Czas się spotkać. Trochę obawiam sie lecieć do niego, ale nie chce juz czekać dłużej. Bo załatwienie mu papierów sporo czasu zajmie :( nie wiem co robic.

Gość miastowy
lepiej jak Ty tam polecisz, niż on tu

Gość _Pestka_29
sadzicie, ze mnie uwodzi?

Gość dla malej dziewczynki ok
masz wode zmiast mozgu?

Gość fgdsfgdgfdgfdgfdg
nastepna naiwna, o matko

To w końcu Libijczyk czy Libańczyk? W temacie jest Libijczyk a w poście, że jest z Libanu:D:D

Autorko uważam, że powinnaś odpuścić sobie znajomość z tym człowiekiem, ludzie z tych krajów, często szukają kobiet tak jak Ty piszesz po przejściach, wyszykują Twoje słabości i tak Tobą manipulują, że ty zaczynasz im wierzyć, ze są tacy cudowni.Ja bym komuś takiemu nie ufała, możesz się w niezłe bagno przez niego wpuścić.On może chcieć, tylko uzyskać papiery na prawo pobytu w europie a potem Cię zostawi, Ty jemu zaufasz pokochasz a potem zostaniesz sama.A skąd wiesz, jak tam w jego kraju jest na prawdę, nie boisz się, że możesz być tam zamknięta gdzieś i krzywdzona przez niego i nie daj Borze przez jego rodzinę?Ci ludzie potrafią nieźle grać, do puki czegoś będą potrzebować, jak Twój wybranek, wszystko osiągnie, może później Cię źle zacząć traktować.

nie wiesz w co sie pakujesz, nie radze tam jechac, a facet moze i byc dobry, ale najpeirw poczytaj o roznicy mentalnosci, kultury i wyznaniach

Gość hehe i wyszlo ze to
prowo :)

Gość MSka;)
lepiej niech on tu przyleci bo później bedziesz plakać że ci paszport zabrał i nie chce cie do kraju wpuścić...już setki razy słyszałam takie historie naiwniaczek które powychodziły za ciapaków

Gość MSka;)
sorki ,,y,, mi zaginęło;) wYpuścić do kraju

Gość dla malej dziewczynki ok
uzyjeci ecie jako kueirki narkotykow itd, poczytaj ksiazki, poogladaj tv z nieba sie to nie wzielo, te historie..

Istnieje również opcja, że po przylocie zostaniesz wzięta na 2 baty, a nawet na 3. I to bez kąpieli oraz posiłku. Następnie dostaniesz szprycę i obudzisz się w jakiejś szopie na odludziu.

Gość hehe i wyszlo ze to
bo ją zatlukl :o