Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wydrukujkolorowankee

Jestem tak zdesperowana ze....

Polecane posty

Mam 28 lat, mialam 2 facetow jako nastolatka, ale bez seksu, jestem dziewicą... Ogolnie jestem bardzo niesmiala, nigdy nie bylam na randce, mam taka prace ze pracuje sama, czasami przez caly dzien powiem tylko ze trzy razy "dzien dobry". I zaczynam sie obawiac samej siebie, boje sie, bo coraz latwiej mnie zwiesc byle komu. Tak lakne jakiegos uczucia i, co tu duzo mowic, dotyku,ze wystarczy ze jakis facet bedzie dla mnie mily np otworzy dzrwi,a ja juz mysle o tym, ze gdyby teraz jakos to ladnie sformulowal, to dalabym mu zrobic ze soba wszytsko. Z drugiej strony jak juz mowilam jestem bardzo niesmiala i wstydliwa, wiec najczesciej moja fantazja jest to, ze jestem w jakims ciemnym pokoju i tam poznaje kogos i uprawiam z nim sex, zeby sie nie wstydzic swojej twarzy,ciala i zachowan... Boje sie,ze w koncu jak bede na jakiejs imprezie i przeholuje z alkoholem, to wpakuje sie do lozka pierwszemu lepszemu, zawsze musze sie kontrolowac...

tak to jest jak sie posci cale zycie niby czeka sie na tego jedynego wymazonego az w koncu lapie sie taka chcice ze leci sie z byle kim byle gdzie :D co za irooonia :P jezeli juz tak cie cisnie zawsze mozesz zrobic to ze swoim najlepszym przyjacielem jezeli ci sie podoba taki przynajmniej bedzie cie szanowal i zostawi to w tajemnicy ;)

nie czekalam na zadnego jedynego, po prostu zwsze jak juz zaczynalam juz myslec o tym pierwszym razie to cos tam bylo ze sie rozstawalismy, teoretycznie moglam isc sie bzyknac z byle kim,ale jakos nigdy wczesniej nie mialam na to ochoty. Nie mam zadnego przyjaciela/kolegi plci meskiej, mam kilka kolezanek i to tyle.

Gość rycerzbonton
skad jestes, moze gdzies sie spotkamy i bede bardzo mily??? ;)

co mozesz?

Gość taki jeden facet 27
to się zgrabnie nazywa "celebracja swojej dupy" nie pęknie Ci jak to zrobisz to raz ,a dwa no cóż jak się znajdzie kolejny facet z którym Ci się będzie fajnie spędzać czas to po prostu grzecznie rozstaw nóżki i tyle ...albo ogóreczkiem jak się boisz kompromitacji choć wtedy to wspomnienie pierwszego razu będzie ...;P

aha czyli mam po prostu poleciec dzis na pierwszego lepszego faceta na miescie tak? watpie Co do ogoreczka itp to masturbuje sie oczywiscie,ale nic nie zastapi zywego czlowieka

"jak sie trafi kolejny facet" - niech sie trafi pierwszy a nie kolejny, od 10 lat nie mialam faceta i sie na to nie zapowiada, jak juz mowilam nigdy nie bylam na randce.

Gość facet z Gdańska
coś się musiało w twoim życiu wydarzyć że pomimo że miałaś 2 facetów w liceum to coś Cie zablokowało i 10 lat nic...skrzywdzili Cie jakoś ?

nie nie, ot tak jakos po prostu...nie wiem, nagle te lata gdzies przelecialy, chyba sie przyzwyczailam po prostu, z jednej strony jest wygodniej byc pania samej siebie, robic co sie chce itd,z drugiej chcialabym kogos miec, nie mowie ze to ma byc wielka milosc bo nie planuje zdnych slubow, dzieci ani tym podobnych, ale fajnie by bylo miec chociaz jakiegos milego, normalnego faceta od seksu i przytulenia...

Gość facet z Gdańska
ale to jak nikt przez te 10 lat do Ciebie nie startował ? nie interesował sie ? nie chciał gdzieś zaprosić do kina/kawę / piwko / imprezę ? czym byłaś aż tak pochłonięta?

Gość dssdfdffdf
gdzie ty pracujesz? tez bym chciala taką pracę.

nie bylam niczym pochlonieta, ot zycie. nie nikt nie startowal nie liczac oczywiscie jakichs tam tekstow na miescie i kolesi w klubach,ale nigdy zaden mi sie nie podobal(nie chodzi o to,zeby wygladali jak modele, ale zebym chociaz nie wstydzila sie z nimi pokazac na ulicy).

nie chcialabys, sprzedaz przez neta, wolalabym miec jakas prace z ludzmi w biuerze,ale na razie na nic takiego nie ma szans

Gość dssdfdffdf
to praca zdalna? co sprzedajesz? chetnie sie zamienie.

Gość facet z Gdańska
szczerze to współczuję takiej pracy ,alienacja na całego ;/ słuchaj jak chcesz pogadać sobie ze mną na luzie dziś od tak to napisz na maila facetzgdanska@o2.pl ,,mam wrażenie ,że możesz być ciekawą osobą tylko nieodkrytą

Gość dssdfdffdf
uważaj na zboczeńcow autorko, żadne normalny facet nie siedzi na tym forum. Ja bym chciala taką pracę... a skąd jesteś?

sprzedaje soczewki plus plyny itp itd, nic ciekawego,poczta,mail,poczta mail nuda. facet z gdanska i niby o czym mielibysmy gadac, pewnie o seksie, ja tak nie umiem, w ogole nie umiem z obcymi gadac,nie mam tematow

Gość dssdfdffdf
możesz podać maila do tej firmy? moze i mnie zatrudnią, a ty poszukaj czegos innego, mi by pasowala taka praca.

sluchajcie,cenie sobie to forum za anonimowosc,musialabym upasc na glowe zeby sie tak uzewnetrzniac a potem podac fotke,moze adres i telefon jeszcze?:) Miedzy innymi dlatego tez odpadaja internetowe znajomosci,tak popularne ostatnimi czasy, nie uzywam facebooka,nk, nie potrafilabym tez "wisiec" na jakiejs sympatii albo edarling:)

Gość dssdfdffdf
to bardzo dobrze ze sie szanujesz, wiele kobiet zaluje ze z byle kim stracilo dziewictwo, a ty wytrzymaj jak najdluzej. pwoeim ci ze seks jest przereklamowany, nic specjalnego, nie masz czego zalowac. no chyba ze to prawdziwa milosc to wtedy seks na pewno jest super ale nie wiem bo jeszcze nie robilam tego

o wlasnie chetnie bym sie nie szanowala,gdybym poczula sie bezpiecznie z jakims facetem i on umialby wyciszyc moje kompleksy

dssdfdffdf to bardzo dobrze ze sie szanujesz, wiele kobiet zaluje ze z byle kim stracilo dziewictwo, a ty wytrzymaj jak najdluzej. pwoeim ci ze seks jest przereklamowany, nic specjalnego, nie masz czego zalowac. no chyba ze to prawdziwa milosc to wtedy seks na pewno jest super ale nie wiem bo jeszcze nie robilam tego ahahahahah tak mow to kobiecie ktora czuje fizjologicznie ze bardzo potrzebuje seksu zeby czekala jak najdluzej najlepiej do smierci i ze seks jest przereklamowany.. to tak jak mowic ze jedzenie jest przereklamowane,.... jak mowic ze drapanie sie tam gdzie swedzi jest przereklamowane... to ze ty nie odczowasz takiej przyjemnosci z seksu nie znaczy ze jest przereklamowany

Gość facet z Gdańska
o seksie też temat ,ty to powiedziałaś :P ...nie ugryzę przez neta ,a zawsze można sobie popisać to nić takiego ..strasznie jesteś "dzika" ..może czas to przezwyciężyć? ..mail czeka dziś mam wolny wieczór to mogę pogadać ..twój wybór :)

Gość takaPrawda
hehe, chcesz kogoś poznać, ale jak ktoś zaczyna znajomość, to mówisz STOP, bo nie masz z nim o czym gadać bo jest "nowy", ciekawe podejście do życia i "chęć zmiany" :-O