Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eledA

czy ten lek pomoze mi opanowan nerwy i stres na rozmowie kwalifikacyjnej???

Polecane posty

Gość eledA

propranolol, dziewczyny mi polecały rowniez inne ale mysle ze ten bedzie odpowiedni, jestem za nerwowa, strasznie sie denerwuje i nie opanuje sie bez pomocy leku, a prace musze dostac, ilez mozna :(

Gość eledA
powiedzcie czy wystarczy jak wezme przed wyjsciem z domu? zacznie dzialac? 2 tabletki wystarcza? jake dzialania uboczne?

Gość mam . ale nie dam
obniżą ci ciśnienie ,że padniesz i nie wstaniesz:D

Gość eledA
nie mow, pytam powaznie bo nigdy nic takiego nie brałam i chce wiedziec czy bede normalna na rozmowie po zazyciu tego.

Gość mam . ale nie dam
ja to brałam na nadciśnienie ,więc wiesz:D

zadnych lekow na rozmowe, to najgorsze co mozesz zrobic. Dzien wczesniej zrelaksuj sie , dobra kapiej, mila atmosfera w domu , cicha , jakas muzyka, swieczka. A od tej rozmowy nie zaezy twoje zycie to tylko rozmowa o prace

To lajtowy lek przy problemach w stylu kolatanie serca itd. Bralam na nerwice gdy odstawialam benzo i rownie dobrze mogłabym brać wit. C.

Gość eledA
arpad to nic nie da, bez pomocy leku nie dam rady sie opanowac :( przeszlam przez kilka rozmow i wiem ze gdyby nie moj stres wypadlabym duzo lepiej i mialabym prace juz dawno:/

Gość meeggiiiiiinnn
eledA - ja mam nerwice ale ogolem nie biore lekow staram sie sma usokoic, ale gdy juz sie we mniena prawde gotuje to biore VALODIL - jets to lek na uspokojenie ale łagodny bardzo , dzis kupowalam za 5,90 w aptece. Ssiesz pod jezykiem i za jakis czas czujesz taki spokoj wewnetrzny, bardzo mile uczucie, nie ma otepienia czy sennosci , jedynie taki błogi spokoj ze nic cie nie zdenerwuje

Gość mam . ale nie dam
spróbuj hipnozy:D