Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Odźwierny

Dobry wieczór. Co byś zrobił gdybyś podróżował środkiem transportu i wsiadłby

Polecane posty

bezdomny, który wyjątkowo śmierdziałby, prawie nie do wytrzymania? Napiszę 3 możliwości : Nie zwróciłbym uwagi. Poszedłbym w inne miejsce. Wysiadłbym. Ciekawi mnie jak każdy z Was by postąpił. Będę wdzięczny za odpowiedź.

starał się nie wdychać nosem powietrza i jechać dalej bo do następnego czekać by mi się nie chciało :P

Gość A K I M A
Kiedyś takiego bezdomnego wzięłam na stopa.Nie był tal żle. nawet nie wiesz jak mi dziadzius dziękował.

Gość ależ proszę bardzo
poszłabym w inne miejsce - w pociągu wysiadłabym - w autobusie czy tramwaju

Gość mala misia slodka pysia
na pewno bylabym troche obrzudzona smrodem ,ale ogolnie zal mi by go było :( przykro mi sie robi jak widze takich ludzi bo nikt nie zasluguje na taki los :(

Gość mala misia slodka pysia
podziekujmy Tuskowi, coraz wiecej ludzi zyje na skraju ubostwa.

Gość olga____katowice
ja raz podwiozłam niby geja na parade równosci ale minetke mi chlapnął niezłą

Gość Evelinka zawiedziona bardzo
zabarałabym go do domu, umyła, przyodziała, nakarmiła, poczęstowała sobą. Trzeba być człowiekiem

mala misia slodka pysia Dziękuję. Quis leget haec? Dziękuję. japąńska dama Dziękuję. olga____katowice Proszę Cię, żebyś nie wypisywał głupot tego typu, bo to ani śmieszne, ani mądre.

Gość ależ proszę bardzo
pomimo,że z racji zawodu jestem niejako przyzwyczajona do smrodów :-) to miałam raz taką sytuację, że do tramwaju wsiadł śmierdzący człowiek. Smród był nieziemski. Pomimo to jechałam 2-3 przystanki, bo spieszyłam się na pociag. Już w pociągu źle się czułam, a po powrocie do domu - rzygałam jak kot. Po prostu zatrułam się tym "zapachem". Drugi raz nie chciałabym powtarzać tego eksperymentu..... Powiem wam, że rozkładające się ciało tak nie śmierdzi - jak tamten człowiek...

jadlam sniadanie w Mc'D kiedy wszedl bezdodmny od, ktorego czuc bylo bardzo nieprzyjemny zapach. poprosil o sucha bulke a kasjerki glupio sie do siebie usmiechaly i zignorowaly go. :O kiedy wyszedl--zaczely psikac odświeżaczem :O kupilam dla niego sniadanie i cos cieplego do picia. do tej pory widze jego oczy--pelne wdziecznosci :)

Evelinka zawiedziona bardzo Pewnie sobie żarty robisz? Max Zander vel Klaun Chodziło mi tylko o takie postępowanie jak wyżej napisałem. ;)

Gość olga____katowice
czemu głupota! prawde napisalam a co do śmierdzieli to pewnie bym sie przesiadła w inne miejsce autobusu albo zatkala nos

ależ proszę bardzo Dzięki raz jeszcze. Quis leget haec? Jesteś dobrym człowiekiem. Max Zander vel Klaun Dzięki za odpowiedź. olga____katowice Dziękuję. cracovianca Nie rozumiem co Twój wpis ma do tematu. Reklama? Maga01 Dziękuję.