Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rvgbthnuyjmjynthbgrve

Wróciłam właśnie z 3 randki z tym samym facetem i...

Polecane posty

...jestem sfrustrowana jego brakiem fizycznego zainteresowania względem mnie :O Fantastycznie się nam rozmawia, rozwijamy naprawdę ciekawe tematy, śmiejemy z tych samych dowcipów, on na spotkaniach jest szarmancki, poza zabiega o moją atencję i zainteresowanie, ale... z dzisiejszej kawy i ciacha wróciłam z bukietem kwiatów i bez pocałunku na pożegnanie...

Gość to musiala byc Anna Grodzka
:classic_cool:

Gość Aeuq
Moze sie wolno rozkreca? Romantyk - no wiesz, nie chce cie urazic ;p.

muszę przyznać ,ze tak mnie już swędzi krok a on nie chce mnie podrapać swoją pałeczką :( co robić jak to zmienić ?

Kurde, ale mnie tu cieknie po nogach, a on się zgrywa na grzeczno-romantycznego? HELLOŁ!

Gość cos czego nie kumam
czy to zajscie miało miejsce w Warszawie?

Podszyw od pałeczki - w pewnym sensie mnie rozumiesz :P Nie, nie w mieście stołecznym, ale innym dużym. Wojewódzkim :D

Gość ja kupuję w sephorze
Daj mu czas, on po prostu nie jest szybki. Ja akurat uważam to za zaletę.

Gość 93u0843543thg43
znałam takiego miał na imie Tomasz lat...przed 30 r.ż nudziarz kompletny mimo że przystojny nie dalo sie z nim wytrzymac

Jak można nie lubić się całować? :(:(:( Co oznacza "nie jest taki szybki"? Rozumiem, że po 1 randce nie każdy koniecznie ma ochotę eksplorować jamę ustną swojej ofiary ozorem, ale spędziliśmy już w sumie 10 - w mojej opinii - całkiem niezłych, momentami wspaniałych godzin. Nie ma 30 lat, a 24.

Gość może się boi
zaangażowania :(

Gość ja kupuję w sephorze
Nie jest szybki - tzn., że wszystko ma być powoli. Pocaluje cię wtedy kiedy uzna to za stosowne, narazie jesteś dla niego potencjalną partnerką, ale jak zacznie mysleć o związku z tobą to cię pocałuje to dobrze o nim świadczy, że nie całuje byle kogo

bardzo rozsądny facet, jak cie weźmie na wstrzymanie to będziesz za nim latała, rozpali cię do granic możliwości, jak już będziesz kipieć t wtedy nie tylko cie pocaluje ale od razu przeleci a ty będziesz myąlała że zlapałaś pana boga za nogi

Gość janusz z bydgoszczy___
pewnie myśli, że trzeba z tobą chodzić

Gość widocznie traktuje cie jak
dame kazdy moze sie pomylic, daj mu szanse :)

Gość rewerwerw
Dzisiejsze "wyzwolone" kobiety - chciałaby, żeby ją zerżnął po 5 minutach. Nie widzi tylko, że on ją szanuje - nie wiedzieć czemu, skoro ona do siebie szacunku nie ma :D

Gość malenka milosc
a moze uwaza ze ten pierwszy pocałunek powinien od Ciebie wyjsc? spotykałam sie kiedys z facetem, który wtedy miał 25 lat i własnie uważał że 1 calus powinien wyjsc od dziewczyny- tylko ze on mi to powiedział byłam w szoku i stwierdziłam ze pierwsza go nie pocałuję, mimo ze miałam na to wielką ochotę. i w koncu chyba na 4 spotkaniu stało się, patrzylismy sobie gleboko w oczy i oboje juz nie moglismy wytrzymac, ale to on pierwszy sie zblizył ;D z perspektywy czasu wiem, ze to był jedyny facet, któremu na mnie na prawde zalezało... a to z pocałunkiem to wielka zaleta, przynajmniej nie chodzi mu tylko o to zeby cie odrazu bzyknac... ja teraz spotykam samych takich, ktorzy odrazu do mnie z łapami, a to jest o wiele gorsze...

Nie chodzi o spieszenie się czy ślimaczenie a o wyczucie ! Trzeba wyczuć czego pragnie kobieta, ale ja się na tym gówno znam (zwłaszcza na wyczuwaniu) :classic_cool: