Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sosssssss

i jak tu poderwac kobiete jezeli nie jest sie przystojnym ?

Polecane posty

nie jestm cipa :D przeciez nie uzalam sie nad soba tylko powaznie pytam :D a wy juz sprowadzacie to do jednego : )

szczerze nie lubie grac jakiegos zimnego chuja i skoorwiela bo od zawsze odkąd pamietam byłem pozytywnie nastawiony do swiata i zabawny : ) ale coz z tego jak wyglad nie pomaga :D

twoj problem moze sprowadzac sie do tego ze nie rozumiesz kobiet, wydaje ci sie ze sa one takie jakimi nie sa w realu. WAKE up!!!!!!! mowie to jako facet jak je zrozumiesz co w juz w teorii jest nielogiczne, to zdobedziesz jedną po 2 minutach!l)

Gość załamana prosze o pomoc
normalnie

a nie zastanawialo cie jak to jest ze takie laski chodza z brzydalami?1?!? obudz sie, nie trzeba byc przystojnym na co wskazuja fakty..!

to juz nie ma kobiet ktore lubia zabawnych miłych pozytywnie nastawionych facetow? wiem ze kobiety lubia twardy ale bez przesady ludzie :D

miły jestem i pozytywnie nastawiony :D przeciez nie łgam do poduszki w kształcie fiuta ze swiat jest zły :D

sluchaj, to jest babskie forum, ja jestem facetem, a ty reprezentantem tej meskiej mniejszosci, prosze nie przynos nam wstydu i nie rob z siebie sieroty, czy cipy, jak kto woli