Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieswiadomk a

proszę błagam o dobry film

Polecane posty

Gość nieswiadomk a

Mam ogromne pragnienie obejrzenia dobrego filmu, możecie podrzucić jakiś tytuł? Tylko, żeby był naprawdę dobry, taki co to w trakcie kilka razy szczęka opada i "o kurwa" ciśnie się na usta z wrażenia. Już tak dawno nie widziałam nic dobrego, nie mogę trafić :(

Gość nieswiadomk a
Dzięki. Trzymam za słowo, że dobry, obejrzę :) Coś jeszcze?

Gość nieswiadomk a
ostatni film który wcisnął mnie w fotel to był zmierzch! takiego wspaniałego, nostalgicznego kina dawno nie było znacie podobne? dodam że nie lubię komercyjnego szitu pokroju "harry poter"

Gość nieswiadomk a
a dom zły? ileż przemyśleń głębi...to samo młode wilki...eh teraz jużnie ma takich filmów, chcę czegoś ambitnego jak avatar a zarazem z akcją jak jurasic park i z wybitną grą aktorką jak paranomal activity

Gość nieswiadomk a
jeśli chodzi o komedie to nie podoba mi sie sztywny humor brytyjski i skąplikowana fabuła francuska, "american pie" to godna rozrywka na poziomie

Gość to jest masakra
skąplikowana to jest ortografia dla ciebie, to może słownik poczytaj.

Gość kukurykunapatyku111
Martyrs Sierota Tożsamość Frozen (barrdzo polecam) Martwa cisza (niech nie zwiedzie Cie motyw lalki) ..musze pomyslec ;)

niewiadomk a, dobre z tym zmierzchem. W takim razie 1920 Bitwa Warszawska- to dopiero shit... tzn. dobre kino.

Gość nieswiadomk a
Dobra ja się nie będę tu denerwować jakimiś podszywami. Dziękuję za odpowiedzi. Życzę dobrej nocy. Na pewno zainteresuję się proponowanymi filmami. Dzięki:)

Gość kukurykunapatyku111
Pluję na Twoj grób Przeczucie Iluzjonista Nieproszeni goście (gorrąco polecam ;)) Naznaczony Klinika

Ostatnio ogladalem 1.Sex story 2.The social network 3.Fish Tank 4.Przemytnik 5.Jak zostac krolem Polecam wszystkie

Gość nieswiadomk a
Maladie to były podszywy. Tobie również życzę dobrej nocy i trochę więcej rozsądku w czytaniu forum. Bo podszywy mają zawszę trochę inny styl pisania ;)

Gość nieswiadomk a
zdesperowana lars von trier to nie tytuł tylko reżyser :o ne rozumiemsz pytania?! pewnie dla ciebie najlepszy film zrozumiały w miare to legalna blondynka :/ :o

Gość nieswiadomk a
O super, temat się rozkręcił. Będę miała w czym wybierać. Dzięki serdeczne!

Gość nieswiadomk a
Dobranoc wszystkim. A podszywom kij w oko :)

Gość nieswiadomk a
tłumokiem to sie chyba masturbujesz:O

ostatnio widzialam "melancholia" i teraz sie strasznie boje konca swiata :P wczesniej "dogville" swietna gra aktorska i szokujace zakonczenie. jeszcze wczesniej "antichrist" - film calkowicie pozbawiony cenzury a moj ulubiony to chyba "przelamujac fale". no ale wlasnie.. tam nie ma tej akcji o ktora prosi autorka. ale jak ktos lubi wybitne kino to szczerze polecam .

Gość Melancholiee
zdesperowana zono, chyba bym sie z Toba dogadala :) A "Melancholia" wrecz mnie zafascynowala, w niesamowicie intymny sposob ukazal koniec Swiata i problem depresji

Gość Melancholiee
nieswiadomko, pomysl zanim cos chlapniesz :P twilight tez nie nalezy do ambitnego kina, tak jak legalna blondie :)