Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała_zdepresjonowana

Zawaliłam studia...

Polecane posty

Byłam już prawie na ostatnim roku, tak niewiele brakowało... Ale coś się ze mną stało... Zlamałam się psychicznie, zwątpiłam i tak po prostu sobie odpuściłam, bo zabrakło mi woli walki, wiary w siebie... Stałam się cieniem samej siebie. No i stało się. Zawaliłam studia. Trudno, będę szukać pracy, ale kurcze...smutno mi jakoś...

Gość Beżowa
a nie masz już szansy na jakieś poprawki, warunki, powtarzanie roku? skoro to ostatni rok, to szkoda tak odpuszczać...

Właśnie nie, bo wszystkie okazje zaprzepaściłam. Inna sprawa, że nienawidziłam tego kierunku i to w dużej mierze tak kiepsko mi szło...

Dziwnie się czuję z tym, co się stało. Z jednej strony męczyłam się tam z moją deprechą, z drugiej - boję się co teraz ze mną będzie. Chcialabym za rok próbować iść na wymarzone studia i przez ten czas nieco zarobić, ale zarazem jestem taka bezsilna, chora.

Jak mam je skonczyć, skoro nie umiem już walczyć? Skoro mam poteżną fobię społeczną i studia mnie dobijają? Wolę iść do pracy (chociaż tam też będą ludzie), zarobić, wyjechać, bo nienawidzę siebie i takiego życia, w jakim tkwiłam do tej pory...

nie martw się :) uporządkuj swe życie, znajdź równowagę studia skończysz za rok :) zawaliłas ostatni rok? rozwiązanie : za rok zgłos sie do dzikanatu powiedz że chcesz byc przyjeta na 2 stopien, ale z zaliczeneim przedmiotów któe masz juz zaliczone, indywidualny tok czy jakos tak (zapytaj pań w dziekanacie), bedizesz chodizc na 2. rok, pisac prace i zrobisz mgr. do mnie w tym roku dołączyły takie osoby po przerwie rocznej.

Nie powiedziałam, że się nie nadaję. Po prostu wybrałam zły kierunek i tyle.