Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

night nurse...

cierpię na bezsenność, więc włażę w to bagno

Polecane posty

Gość ffgghhjjuuuuu
a jestes juz przed czy po? :)

Gość fasdfasfasdfas
Może masz braki magnezu, też znam ten bul, ale odkąd biorę magnez 2 razy dziennie mimo iż 1 dziennie jest to maksymalna dawka to jest lepiej, więc może też spróbuj. Kiedyś tutaj też właśnie tak sobie walczyłem i szukałem przy okazji tutaj pomocy i ktoś mi doradził żeby wziąć nawet 10 tabletek magnezu naraz to się zaśnie i to też pomogło i podobno magnezu nie można przedawkować, więc to w brew pozorom podobno nie jest groźne. A coś robiłaś/eś z tym aby lepiej spać??

Przed, pójdę spać o 4, wstanę o 7. A o ziołach lepiej nie wspominaj, nie działają. No chyba, że ZIOŁO, ale z tym muszę się zacząć ograniczać. Dochodzę do wniosku, że załatwiaja wszystkie problemy ze snem. Bez bardzo trudno jest usnąć mi samej... Trzeba się oduczyć.

Gość fasdfasfasdfas
To przeżuć się na wudę :P Też pomaga zasnąć ;)

Mam podobnie, jak nie palę ,ale nie aż tak, po prostu troche dłużej zasypiam o jakieś pół godziny godzinę i czasem się budzę.

sama melisa moze byc slaba, zreszta dzialanie widoczne jest przy regularnym stosowaniu. mozna tez brac melatonine czyli hormon snu, wieczorem, ale to tez efekty pierwsze zobaczysz po stosowaniu 1-2 tyg minimum. wracajac do ziol to mowie o zielarzu nie bez powodu, poniewaz bezsennosci pewnie spowodowana jest jakimis konkretnymi historiami, wiec zielarz moze dobrac taka mieszanke ziol, ktora zadziala holistycznie

night nurse... A ile czasu palisz i jak często? JA około 4 5 lat z przerwami. Też mnie rozleniwia to strasznie prawo jazdy robię już około rok.

Gość fasdfasfasdfas
Dlaczego Ja? Nie prawdę piszesz z tą melatoniną- brałem ją i za pierwszym razem miałem idealny sen. Normalnie coś pięknego bo miałem w tedy duże problemy ze spanie a tutaj wziąłem jedną tabletkę i po 30 minutach spałem całą noc. A później też pomagała, ale już nie aż tak. A z czasem to się przyzwyczaiłem do niej i w cale nie pomagała, nawet jak brałem 2 tabletki naraz. Więc u mnie było na odwrót do tego co piszesz :P

fasdfasfasdfas ale pomagała :) to nie jest lek nasenny, to jest hormon regilujący tryb dzień-noc, co wspomaga sen. tego sie nie bierze ot tak jak ma sie gorszy dzien, tylko ciagle przez dluzszy ores casy

Od dwóch lat. Czyli od kiedy zaczęły się studia. Początkowo to była tylko gra wstępna przed seksem. Potem jakoś doszło do 3,4,5 razy w tyg.

Gość fasdfasfasdfas
Dlaczego Ja? fasdfasfasdfas ale pomagała to nie jest lek nasenny, to jest hormon regilujący tryb dzień-noc, co wspomaga sen. tego sie nie bierze ot tak jak ma sie gorszy dzien, tylko ciagle przez dluzszy ores casy Wiem co to jest :P Pomogła, ale nie na długo a brałem ją codziennie :P

Gość fasdfasfasdfas
night nurse... A może za długo siedzisz przed komputerem?? Światło z monitora przy jego częstotliwości potrafi powodować bezsenność.

night nurse... Hehe bez kitu, 3 widoczne skutki jakie po sobie widzę to własnie brak motywacji do czegokolwiek, problemy z koncentracją i problemy z pamięcią. Aczkolwiek są też pozytywne skutki, bo stałem się dużo spokojniejszy i zmieniłem podejście do życia na mniej stresowe. NA studiach pewnie cięzko ci pewnie zaprzestać palić.

Gość khan
lek typu na sen lub atarax pomaga

Akurat z motywacją nie mam problemów, uczę się dobrze, z pamięcią tez nie mam problemów. Tylko ze snem, nie moge spać bez zapalenia sobie. I z seksem trochę. Łatwiej dochodzę po paleniu. Jak skończę mgr to nie będę w ogóle palić. Obiecuję to sobie.