biedronka000 0 Napisano Październik 24, 2011 hej dziewczyny, byłam jakieś 4 tygodnie temu lekarza i stwierdził u mnie zapalenie lewych przydatków. Ostatnio współżyłam z moim lubym, lecz pękła nam prezerwatywa, no i skończył w środku .. Okres powinnam dostać w piątek (21.10) a teraz jest poniedziałek i okresu nie widać, nie boli mnie też brzuch, a zawsze co najmniej 5 dni przed @ mnie bolał i miałam wrażliwe piersi.. Czy to może być ciąża? czy po prostu jest to wina zapalenia przydatków ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no i co w związku Napisano Październik 24, 2011 zrób sobie test to się dowiesz. Skoro już po terminie okresu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość U mnie to samo Napisano Październik 24, 2011 Ja jak miałam zapalenie to okres miałam w terminie.Zrób test skoro jest możliwość ciąży.Kiedy była ta wpadka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bierdonka000 Napisano Październik 24, 2011 15dni temu, a czy mogę zrobić teraz ten test czy musze czekać do jutra rana ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość U mnie to samo Napisano Październik 24, 2011 Jesteś po terminie to możesz robić nawet dzisiaj:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach