Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smells like teen sprit

na temat zapalenia jajnika

Polecane posty

od dwoch tyg boli mnie jajnik, a od dwóch dni tak spuchl, ze wystaje poza skore na brzuchu, za kazdym razem dostawalam leki przeciwbolowe/zapalne doodbytniczo, w czopkach. Niestety cierpie na przewlekle zaparcia, a takze mam hemoroida :( powiedzcie, czy w takim razie nie moge stosowac czopkow? Wstydze sie powiedziec o tym lekarzowi. Czuje taki uporczywy ból w podprzszu oraz w pochwie, ze nie wyobrazam sobie badania usg, czy jest konieczne aby lekarz je robil ???????

Lekarz może zrobić zewnętrzne usg zamiast dopochwowego a samą pochwę obejrzeć po prostu. Wytłumacz mu że bardzo Cię boli i wolałabyś, by dokonał badania jak najdelikatniej. Co do hemoroidów to wydaje mi się że nie powinnaś używać czopków, ale najlepiej spytaj lekarza. To nic dziwnego przecież. Dużo ludzi cierpi na hemoroidy.

dwa razy mialam operowany jajnik, z powodu guzów na nim. Przez stres i przezywke nie moge sobie przypomniec, czy usg było robione wew. czy zew. ale nie jestem w stanie znieźć dopochwowego. Czy Ciebie tez tak bolało w pochwie przy zapaleniu jajnika? Oczywiscie do moja subiektywna diagnoza, ze jest to zapalenie.

Nie miałam takiego stanu jak Ty. Czasami zdarza mi się przewlekłe zapalenie jajnika, na które dostawałam po prostu leki przeciwbólowe. Ale fakt bolał okrutnie. Gorzej od bóli miesiączkowych.