Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NawróconaZdzira

Chyba zostanę lesbijką na poważnie.

Polecane posty

Tak jak w temacie. Mój kochanek, okazało się że typowy dupek, znów ma odwał... Ja już nie mogę. Nie mam do niego sił. Jest to jak do tej pory miłość mojego życia. Nie chce mi się już szukać następnego. Dlaczego faceci tacy są? Co innego kobiety... taka zawsze cię zrozumie. Kilka razy byłam z kobietą, wiec to dal mnie nie nowość. Ale może osattecznie zawęzić swe poszukiwania??? :(

Gość djdnnncn
No to zostań, kto ci broni ? :D

ale ja chciałam zapytać czy nie będzie panom żal.... bo jestem bardzo atrakcyjna.... ciało i dusza w równym stopniu. Czy to nie będzie połowiczne marnotrawstwo ?

W sumie to on nic strasznego nie zrobił, oprócz tego, ze miał oprócz mnie biseksualną koleżankę. Desperacko szukał jej dziewczyny. Z tym, że mnie nie brał pod uwagę a ja też byłam/jestem BI.... co o tym sądzić? naprawdę nie jestem żadnym pasztetem. Jestem atrakcyjniejsza od niego, od jego przyjaciółki. Jak dowiedział się że wiem o jego sprawkach, to unika mnie, nie chce stanąć oko w oko z problemem, mimo, ze wcześniej deklarował różne fajne rzeczy. Co sądzić o takich głupkach?

Gość ererretrtyytyyt
uwazam ze to glupota z tym lesbisjtwem. skoro nie masz szczescia do facetow to sobie po prostu odpusc związki... po co wiklac sie w jakis dewiacje lesbisjkie:? jakiw tym sens?

Gość tak w sumie to...
Lesbijka się nie "zostaje" nagle. Jest się nią lub nie.... Dziwny tok rozumowania.

Podobają mi się kobiety, ale nie wszystkie. "Normalnemu" też nie podobają sie wszyscy. Jestem BI i zastanawiam sie czy nie zrezygnować totalnie z chłopów bo z nimi się nie da po prostu

Gość jestemBARDZOtrendy
Jesteś NORMALNA !!! :classic_cool:

Gość offerma..........
gdybym był kobietą to też bym został lesbą

Gość Ja jestem Bi - i apeluje! nie
zostawaj lesbijka :) ani bi! Pozniej kobiety lubiace kobiety maja zla opinie... Nie masz pojecia, co znaczy bi i les... i dajesz do zrozumienia, ze kobiety sa gorsze, tak? Uwazasz to za marnotrastwo? Spadaj, przyglupi lachonku.

Gość Obrzępało z wygwizdowa
Trendy jestes w doopie :D

No chyba jednak nici z moich zamiarów, bo kochany wreszcie się odezwał z propozycją nastrojowej randki. Przeczekał tydzień, doszedł do wniosku, że koniec świata nie nastąpił i wyszedł z ukrycia. Ech, ci faceci... :/

Gość zmień sobie nick
z megazdziry na megakretynke

Gość nz,vna,
a po co zostawać lezbijką, przecież można wykorzystywac facetów, uprawiać z nimi seks, a potem wyjebywać jak śmiecie z chaty, nie musisz się z nimi wiązać, możesz ich tylko wykorzystywać przecież

Gość virescens
Buahahahahaha - Te wasze tematy na kafeterii i wypowiedzi sa lepsze od kawałów na joemonsterze :D