Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciastko.kremowka

Dlaczego jesteście grube - tak szczerze.

Polecane posty

Gość gość
Bo nie widzę ostatnio lepszego zajęcia niż wp*****lanie pokarmu.

Gość gość
Tylko Foreverslim.Naprawde nie ma co szukac niczego innego bo efekty sa rewelacyjne i juz same po miesiacu stoswania zobaczycie efekty.

Gość gość
Bo mam chorobę Cushinga.

Gość gośćwer
Bo ja nie jem. Ja wpier.... Od rana do 12 nie jem. O 12 małe śniadanie. Później z 2 batony. Wracam po pracy, ok. 17.30. Jem obiad, deser, kolację, deser, przekąski, ze 2 czekolady, późna kolacje.. w sumie jak wrócę to jem gdzieś do godz. 22 non stop. Do tego minimum ruchu. Jakby mi ktoś zamknął po 18 lodówkę do bym laska była

Gość gość
...bo jedzenie daje mi przyjemność , uspokaja, odpręża, sprawia że jest mi dobrze, prawie nic innego nie daje mi tego wszystkiego naraz

Gość gość
Bo, jak się okazało,mam niedoczynnosc tarczycy. Przy okazji wyszlo czemu mi wlosy wypadaja, mam sucha skore i pregi na pazurach :(

Gość gość
Wejdź teraz na: www.igortreneronline.pl i wygraj 10.000 złotych! Chcesz wyglądać seksownie i atrakcyjnie? Chcesz cieszyć się wspaniała sylwetką? Chcesz pokazać wszystkim, że możesz się zmienić? Wejdź teraz na stronę najlepszego trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl Innowacyjne metody treningowe, nowoczesne plany żywieniowe, fachowa suplementacja. Dzięki nim zmiany zachodzą ekstremalnie szybko! Wejdź teraz na stronę najlepszego trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl I zmień się nie do poznania nawet w ciągu jednego tygodnia! Pozbądź się tłuszczu na zawsze, zbuduj piękna smukłą sylwetkę lub wspaniałe muskularne ciało! Wejdź teraz na: www.igortreneronline.pl i wygraj 10.000 złotych!

Gość gość
Bo k***a mogłabym jeść tylko słodycze nic po za tym .