Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczek 26 lublin...

Jestem prawiczkiem ,mam 26 lat , 166cm wzrostu , nie mam znajomych

Polecane posty

Mieszkam z rodzicami. Moja mama nie pracuje od zawsze. Ojciec i starszy brat nas utrzymuję. Wchodziłem do ludzi. Nawet studiowałem filozofie i teologie. Ale przerwałem studia ,ze wzgledu na problemy z okiem , nie podobal mi sie ten kierunek. Wstaję z mamą codziennie okolo 10-11. Mama idzie do sklepu ,ja włączam komputer . Zjemy , potem obiad. W miedzyczasie obgadujemy sąsiadów. To moja pasja ,moja i mamy. Wiemy wszystko o wiekszosci ludzi z bloków obok. Obejrze troche telewizji . Wraca tata. Posiedze przy kompie i ide spac. Czasami chodzę na spacery ,do lasu ,albo po miescie. Ostatnio coraz rzadziej bo zaczepiali mnie nastoletni dresiarze ,na szczęsce nie mialem nic przy sobie wiec dali mi spokój. W niedziele chodzę z mamą do kosciola na msze , na 18.00. Nie mam znajomych , mama probowala mnie zapoznać z jednym chlopakiem z osiedla, tez samotnik jak ja. Ale nie udalo sie ,bo on wyjechal na studia do stolicy. Żadna dziewczyna mnie nie chce, jestem niski ,chudy i dupa ze mnie a nie facet. Tak wyglada moje zycie.

Gość abbcca
Chwalisz się, czy żalisz?

żale

ja tu jestem codziennie ,ale jako pomarańcza pod roznymi nickami. Siedze na kafe o roku i 8 miesięcy :O

Gość elo elo
no wiadomo że z ciebie pizda jak tylko jęczysz przypakuj, ogarnij temat z tabsami na wzrost i już lepiej bedziesz wyglądać chyba że paraliż mordy też masz ale jak wyrobisz mięśnie i zrobisz hajs to i tak będziesz mógł mieć każdą suke wiadomo he

Gość elo elo
a ziomów zawsze łatwo znaleźć co to za kurwa filozofia nie jarze jak można nie mieć ani jednego kumpla musisz być jakiś upośledzony czy co

Gość ghdjgde
prawiczku26 lublin,skąd jesteś i ile masz lat :classic_cool:

Gość Te prawizkowe prowokacje
są już nudne

Gość aquariussssssssssssss
nie wierze ze tacy faceci istnieją.

Gość jjestem facetem
Wstaję z mamą codziennie okolo 10-11. Mama idzie do sklepu ,ja włączam komputer . Zjemy , potem obiad. W miedzyczasie obgadujemy sąsiadów. To moja pasja ,moja i mamy. Wiemy wszystko o wiekszosci ludzi z bloków obok. Obejrze troche telewizji . Wraca tata. Posiedze przy kompie i ide spac. Czasami chodzę na spacery ,do lasu ,albo po miescie. fajne bezstresowe życie. na prawdę :D

macie z czego sie smiac :(

Gość jjestem facetem
ja się nie śmieje. inni muszą ciężko pracować cały dzień a ty żyjesz na luzie :|

Gość witamy na kafe
zaczernij sie i wbijaj na nasz standardowy topik

Gość zpk
halo lublin halo lublin cbędziemy mieli swoje przedsta3icielstwo w tamtym rejonie.

jestem od rana, myslalem ze juz nikt tego nie czyta