Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a teraz lapie dola...

Podobno jestem ładna,a często czuje sie nieswojo wsród ludzi,przyklad z wczoraj

Polecane posty

w nowej szkole siedze na lawce a taki chlopak do drugiego( zdaje mi sie ze kpiaco to powiedzial)-Tyy,Kamil,patrz jakie ciacho w poblizu nikogo innego nie bylo a patrzyli na mnie;/ jak mi sie glupio zrobilo...i jak nie tracic pewnosci siebie?? nigdy nie bede miala normalnej samooceny.. pod koniec dnia idac w kierunku szatni zahaczylam torba o klamke i zaczelam sie smiac kolezanka tez a taki jeden szedl z kumplem,odwrocil sie i cos zaczal pod nosem gadac ze szkoda bo by pomogli ale tez mam wrazenie ze to tak zlosliwie bylo;/ dlaczego tak jest?

up

nie bo to bylo zlosliwe nie patrzylam w ich strone ale czulam ze sie pod nosem zaraz beda smiac i z reszta, kto mowilby to glosno?

Gość Wsadz zdjecie to cie
szczerze odpowiemy.

tak na pewno.. i co mi to da? widocznie ludzie w realu sadza inaczej.

Gość kameleonka.....
Masz totalnie niską samoocenę, brak pewności siebie. Chłopaki o Tobie tekst "ale ciacho", a ty zaraz myslisz, ze sie smieją. Ktos coś szepnie, gdzies z tyłu się zaśmieje - a ty myslisz, ze to z ciebie. Nie wiem, czy można samej sobie pomóc. Może kto poda jakis pomysł na samopomoc. Ja radziłabym udac się po pomoc do psychologa. Po co sie męczyć w życiu i dołować?

Ktos coś szepnie, gdzies z tyłu się zaśmieje - a ty myslisz, ze to z ciebie. dokladnie a szczegolnie jak ktos na mnie spojrzy nawet odruchowo i zacznie sie smiac z czegos co powiedziala jakas osoba a ja tego nie slyszalam .wiecznie spieta chodze... jak napisalam to przez wyglad bo ja siebie nie akceptuje w porownaniu z innymi wygladam strasznie,mam dziwna urode. jak pytalam znajomych i nieznajomych to srednia ocena wychodzi ze jestem ladna, dla jednych sliczna dla drugich przecietna od malo kogo slyszalam ze jestem brzydka ale tylko wtedy gdy sama pytalam...

i nawet chlopaka nie mam,ale dlatego ze sie mna nikt nie interesuje,nie zagada a ja sama nie potrafie wiec dlaczego?? gdybym byla ladna to ktos zawsze by sie znalazł :( ludzie pewnie kłamia po to zeby nie bylo mi przykro a ja widze jak jest

a teraz lapie dola... pokaz zdjecie jestem bardzo ciekaw twojej urody krisdawi1234@interia.pl

Gość kameleonka.....
Problem tkwi w twojej głowie. Tu nie ma znaczenia, czy jestes ładna, czy brzydka. Masę brzydkich dziewczyn żyje na tym świecie i są zadowolone z życia i maja w nosie opinie innych ludzi na swój temat. Ty za bardzo bierzesz do siebie to co ludzie o tobie sądzą. A nawet posuwasz się do tego, że jak ktos zachichocze to ty myslisz, ze to z ciebie. Strasznie potrzebujesz akceptacji innych ludzi, wręcz chorobliwie. Radzę ci - całkiem poważnie - wizytę u psychologa. Jego pomoc sprawi, ze zaczniesz inaczej patrzeć na to wszystko, bo problem jest w twoim mysleniu. Ja trafiłam do psychologa o wiele lat za poźno, bo nie było nikogo obok mnie kto mógłby mi podpowiedzieć, ze nie muszę się męczyć w życiu, tylko najnormalniej w świecie pójść do specjalisty po pomoc.

no dobra, raz wysle ale tylko raz, mam nadzieje ze nikomu nie wyslesz..

ok,dzieki za rady, chyba faktycznie sie wybiore do psychologa uciekam, pa :)